2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 144 پست
اولا سر اینکه خانوادشون کمی از نطر مالی صعیفه بد اینکه میدونه عروس خانوم باهاش بدا خوب نیست چون پشت ...

پشت سر مادرتون حرف زده قبل ازدواج چرا اونوقت بهش رو دادی سیاست داشته باش مادرتونو جای حودش نگه دارین زنتونم حای خودش...اینحوری پیش بری این دختره بعد ازدواج پدرتو درنیاره که الان اینجوریه...اون خیلی عجله داره بدون خانوادتم بری عقد کنی یه چیزی هس این وسط خیلی مراقب باش برو تحقیق کن تو محلشون اینا ....سرت کلا نره....بدون خانوادت ازدواج نکن پشیمون میشی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من فقط به خاطر عواقب بدش اینکارو ندارم به خاطر احترامی که بزرگمون کردن گفتم پشت نکنم بهشون و رصایتشو ...

یعنی خونواده ی دختر بدون بزرگتر به شما دختر میدن؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم واقعا در تلاشم همینکارو کنم منتها میترسم مامانم راصی کنم این بگه دیر شد الانم هی میگه چندساله ...

نه اصلا نترس اون فقط داره از دوست داشتنت سواستفاده میکنه...مطمئن باش کیث بهتر از شما داشت صد باره رفته بود دنبال همون و شما رو بیخیال میشد البته اون دختر نگران خودشه و می ترسه شما رهاش کنی برای همین داره بهت فشار میاره ولی از من به شما نصیحت...بعدا خیلی هم اذیت میشی هم پشیمون اگه عجله کنی و رضایت نسبی خانوادتو به دست نیاری...و خیال نکن اگه اون دخترو از دست بدی دیگه مورد مناسب تر در سال‌های آینده برات پیدا نمیشه ...البته باز هم تلاش کنید و دعای محبت هم بخونید ب نیت رابطه ی مادرتون و اون دختر ان شاءالله که اثر کنه و بتونید با رضایت نسبی خانواده به هم برسید اگه هم نشد ناراحت نباشید بسپرید همه چیزو دست خدا و سرنوشت مطمئنا هرچیزی براتون رقم میخوره بهترین صلاح و خیرتون بوده

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
بازم از این تاپیکای مسخره ینی تو یه پسر ۳۰ ساله انقد تو خانواده برو نداری که همه با احترام بهت بگن چ ...

اگر بچه بودم که تاالان صبر نمیکردم یا زن دوست نبودم فقط،چون عصای دستشونم برشم گفتم عقد نکنم مادرم حالش خراب شه و نفرینم کنه

پدرم منم فوت شده به خاطر همین که وابستس

خدا رحمتشون کنه.

یه راه پر فراز نشیبی دارید پس.دیدم که میگم.مادرایی که وابسته به پسرن اصلا خوششون نمیاد پسرشون زن بگیره.اگر خانومت با مادرتون رابطه ی خوبی داشته باشه بعدها خیلی خوب میشه رفتار مادرتون

یعنی اگر جدا بشم صرر نکردم

اینو تا نری زیر یه سقف نمیشه ممکنه همیشه ته قلبت حس کنی که اشتباه  کردی ولی ممکن هم هست ازدواج کنی و خدای نکرده ازدواجت به مشکل بخوره و بازم متوجه بشی اشتباه کردی پس به این چیزا فکر نکن در حال حاضر ببین واقعا خودت و عشقت چقدر همدیگرو دوست دارید حاضرید برای هم تا چه حد صبر کنید اگه اون دختر صبر کرده شماهم برای اون صبر و تلاش کردید از طرفی اونم حق داره که بدونه تا چه زمانی باید منتظر بمونه (پس برای خودت و اون زمان تعیین کن که اگه تا اون مدت نتونستی اونم حق داشته باشه بره سراغ زندگیش)

ولی از همه اینا مهمتر اینه که واقع بین باشید شما تا اخر عمر نمیتونی مادرتو بذاری کنار و مادرتون هم نمیتونه همسرتونو بخاطر این کنار کذاشتن (حتی برای مدت کوتاه) ببخشه و دلش باهاش صاف بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نه اصلا نترس اون فقط داره از دوست داشتنت سواستفاده میکنه...مطمئن باش کیث بهتر از شما داشت صد باره رف ...

ممنونم از وقتی که گذااتشید دراصل نطرمم همطنه این روزا که سرد شده باهام حس میکمم کسی درمیونه

عزیز من این چ حرفیه؟؟ مادرشوهر من دوس نداشت شوهرم کلا ازدواج کنه چون پسر ارشدش فوت کرده بود و تنها ش ...

خب عزیز کامنت من چه ربطی به مادرشوهر شما و مشکلاتش داشت من در مورد تاپیک این پسربچه نظر دادم

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اون بخاطر اینکه مادرشو دوست داشته تونسته تو رو هم دوست داشته باشه.

خب اون موقع منو ندیده بود. 

الان من رو از همه دنیا بیشتر دوس داره. 

هیچ مردی به زور عاشق کسی نمیشه.

تو میگی مردا بعد از ازدواج خانوادشونو بیشتر از زنشون دوس دارن من میگم برای من اینجوری نبوده