2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 144 پست
الان لج کرده کلا جوابمو نمیده میگه فقط برو

میدونه بهش علاقه دارید میخواد شمارو تحت فشار بذاره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم شوهرم پدر مادرشو به من ترجیح میده یا بالعکس.گفتم پدر مادرشو نسبت به مجردیش بیشتر دوست داره

من کلی شرایط خودمو گفتم بیا بزن 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دقیقا ازهمین مبترسم

حتما سعی کن مادر تو راضی کنی اگه میتونی بیخیال اون دختر شو بهترش نصیبت میشه اگه هیچ جوره نمی تونی ازش دل بکنی و مادرت هم ازون آدمای سرسخت  و دیکتاتوره به عاقبتش فکر کن که تموم مشکلات رو باید یه تنه به دوش بکشی و هیچ کس بعدا پشتت نیست و  لاقل  قبل از عقد خانم تو مجبور کن بیاد پیش مادرت و ازش اجازه بگیره برای عقد کنان و سعی کنید دل مادرتون رو هرجور هست حتی یه خورده هم شده راضی کنید بعد عقد کنید 

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
حتما سعی کن مادر تو راضی کنی اگه میتونی بیخیال اون دختر شو بهترش نصیبت میشه اگه هیچ جوره نمی تونی از ...

ممنونم واقعا در تلاشم همینکارو کنم منتها میترسم مامانم راصی کنم این بگه دیر شد الانم هی میگه چندساله سر دویندی

صب کن یه نصیحت بهت بگم از کسی ک خودش تو همچین موقعیتی بوده... ببین همسره منم خیلی با مادرش لج کرد خی ...

آخ خدا🥺پسرمو ازم گرفتی چیه😔

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
انموقع اگر طول بکشه و این دختزه بره چیکار کمم مشکلم همینه

نمیره کسی دوست داشته باشه میمونه...اگه رفت بدون دوست نداشته ...ازدواجه خودم حاصلِ مخالفته جفت خانواده ها بود تهشم ک خب انقددد مشکل داره پیش میاد ک دور از ذهن...

بشین با دختره رک و قشنگ حرف بزن بعد بشین با حالت اروم و مجاب گرانه با مادرت صحبت کن تهش ینفرو ک مادرت قبولش داره واسطه کن باهاش حرف بزنه

ممنونم واقعا در تلاشم همینکارو کنم منتها میترسم مامانم راصی کنم این بگه دیر شد الانم هی میگه چندساله ...

اگه عاشقت باشه صبرمیکنه سه سال چیزی نیست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

همسر من به زور خانوادشو اورد ولی آورد

از شمام کوچیکتر بود ولی نذاشت اونا براش تصمیم بگیرن 

علت مخالفت خانواده ش و مخصوصا پدرش این بود که فقط ازدواج فامیلی رو قبول دارن و نمیتونن به غریبه اعتماد کنن 

من خیییییلی اذیت شدم ولی خب مادرشوهر من با وجود تفاوت بسیاااری که با من داره خداروشکر زندگی خراب کن نیس و دل بچه ش هم براش مهمه

الانم با وحود گذشت یک سال از عقدمون خانواده همسرم منو دوس دارن و بهم احترام میذارن

گرچه از اولم بی احترامی ناجوری نکردن ولی خب یه سری رفتارا برای من سخت بود

منم خواستگار زیاد داشتم از خانواده های خوب و موقعیتای خوب انگار هی پیش خانوادم شرمنده بودم که اینجوری انتخاب کردم

در کل سخته خیلی سخته

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

شما لطفا با این خانوم ازدواج نکن آقای محترم مادرتون زندگی اون دخترو سیاه میکنه وقتی مادرتون راضی نیستن لطفا این ازدواجو کنسل کنید به خودتونم میخوره ادمی باشید که مامانتون بهتون بگه برو گوشه دیوار بمیر میمیرید پس....

برای من هم با اینکه در نهایت خودشون رضایت دادن خیلی سعی کردن زندگیمونو خراب کنن ولی همسرم چون دیده ب ...

درسته ولی شوهرمن داره میبینه خانوادش چکارمیکنن ولی بخاطروابستگی خودش ب خانوادش منوله کرد

آخ خدا🥺پسرمو ازم گرفتی چیه😔

اره عین این حرفارو بم زد بخدا...تازه اوایل پیام میداد میگف ما عروس خیابونی نمیخایم پسرم غلط کرده با تو...

هعییی انقد حرف شنیدم ازش حتی همین الانم تا منو میبینه شروع میکنه طعنه