2777
2789
عنوان

سلام بچها دلم گرفته میشه بیاین باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 54 پست
هیچ دوستی ندارم یه دوست صمیمی داشتم اونم بی معرفتی کرد رفت دانشگاهمم به زور میرم اصلا نمیتونم تحمل ک ...

اره نقاشی هم خوبه هرچیزی که شمارو از غم دور کنه خوبه

به این فکرکن که باهر لبخندت نامزدت هم اون دنیا میخنده اینجوری اشتیاق بیشتری واسه شادی کردن پیدا میکنی

این دنیا ارزش غصه خوردن نداره وهمه مون یه روز ازاین دنیا میریم

شادی کردن شما بی معرفتی درحق نامزدت نیست مطمعن باش

با عذاب وجدان فقط عمرتو حروم میکنی 

خدااین لحظه هارو در اختیارما گذاشته تا ازش استفاده کنیم حرومش نکن جونی چیزی نیست که بتونی دوباره به دستش بیاری با گوشه گیری هیچ چیزی عوض نمیشه

کیه که خدا رو نامیدنکرده باشه من می‌دونم حداهنوز منتظر مونه ب خودمون بیایم من قبلنا خیلی نماز خون و ...

نمیدونم مشکل و غمت چی هست ولی یه عنوان کسی که تا تهش رفته بهت میگم فقط مرگ چاره نداره ،من ۱۱ ماه تمام اشک ریختم برنگشت،ولی بقیه مشکلا بلاخره یه چاره و راه حلی دارن

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمورد چیه تلگرام دارین

درمورد شفای کودک درون و زخم های زندگی 

توی تلگرام سرچ کن : آکادمی ساریسا حیدری. بعد توی کانالش سرچ کن گام اول ساهاسارا. همین امشب گوش کن مراقبشو بنظرم 

اره نقاشی هم خوبه هرچیزی که شمارو از غم دور کنه خوبهبه این فکرکن که باهر لبخندت نامزدت هم اون دنیا م ...

اخه همیشه رفتم سرخاکش بهش گفتم همه بهم میگن خوب بشو نمیتونم بشم ولی اگه تو بیای تو خوابم بگی خوب بشو قول میدم بخاطر تو خوب بشم ولی نمیاد برای همین حس میکنم اونم دلش نمیخاد من خوب بشم این حرفام واقعیه ها میدونم دیوونه شدم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
باورت میشه خودم خجالت میکشم از این افکارم ولی اینقدر تو این یکسال زندگی برام جهنم بوده اینقدر سختی ک ...

اینجوری فقط افسرده وتنهاتر میشی بعد دلت میخواد به یکی تکیه کنی تا حالتو خوب کنه وخدایی نکرده شاید به ادم اشتباهی تکیه کنی

خودت عامل خوب شدن حالت باش ورزش کن کلاس برو دنبال یه شغل خوب باش چندتا دوست خوب پیدا کن تفریح کن 

درمورد شفای کودک درون و زخم های زندگی توی تلگرام سرچ کن : آکادمی ساریسا حیدری. بعد توی کانالش سرچ کن ...

ممنون عزیزم امشب خیلی حالم بده سرفرصت گوش میدم

ولی بارها قسم خوردم و باز قسمم رو شکستم برای همین فکرمیکنم خدارو هم دیگه ناامید کردم

مگه دست خودته عزیزم ؟ حق داری خب. شرایط سختی داری تحمل میکنی. همه ی آدما دوست دارن آرامش و شادی داشته باشن. شرایطیه ک پیش اومده. از دست تو کاری ساخته نیست که خودتو سرزنش میکنی. مگه خدا مثل بندهاشه که ناامید بشه؟

مگه دست خودته عزیزم ؟ حق داری خب. شرایط سختی داری تحمل میکنی. همه ی آدما دوست دارن آرامش و شادی داشت ...

😭😭😭😭

همه میگن روحشو اذیت میکنی با این کارات ولی من به این حرف باور ندارم ولی به خودش گفتم اگه بیای تو خوابم بگی دارم اذیتت میگنم بهم بگی خوب بشم قول میدم بخاطرتوخوب بشم ولی نمیاد بگه چون اصلا اونا مارو فراموش کردن 

😭😭😭😭همه میگن روحشو اذیت میکنی با این کارات ولی من به این حرف باور ندارم ولی به خودش گفتم اگه بیا ...

انقدر غصه خوردی که خیلیییی دور شدی ازش‌ . اونها توی فرکانس های خیلی بالا هستن. تو ولی فرکانست پایینه بخاطر غصه خوردن. اذیت میشه حتی اگه بخواد بهت نزدیک شه

اخه همیشه رفتم سرخاکش بهش گفتم همه بهم میگن خوب بشو نمیتونم بشم ولی اگه تو بیای تو خوابم بگی خوب بشو ...

چرا فکرمیکنی نامزدت از غصه خوردن شما راضیه

این دنیا و مسائل توش واسه ماهایی که زنده هستیم مهمه واسه اونایی که رفتن مهم نیست اونا تازه فهمیدن که هیچی تواین دنیا باارزش نیست 

فقط فکر خدا باش که هیچ چیزی باارزش تراز اون نیست

ومطمعن باش کسی اندازه خدا پیدا نمیکنی که واقعا دوستت داشته باشه

بهش تکیه کن وباورش داشته باش و راضی باش به رضای خودش

بعد میبینی که چجوری راهای خوب رو جلوی پات میزاره

به خدا بگو فقط به خاطر تو این غم وتحمل میکنم خودت بهم صبربده وکمکم کن دوباره رو پاهام واستم 

هرثانیه باهاش صحبت کن وازش کمک بخواه وباورش کن بعد ببین چجوری کمکت میکنه

نمیدونم مشکل و غمت چی هست ولی یه عنوان کسی که تا تهش رفته بهت میگم فقط مرگ چاره نداره ،من ۱۱ ماه تما ...

میدونی من وقتی شش سالم بود پدرم بخاطر اعتیاد از پیش ما رفت ماهم چهار بچه آیم مادرم مارو بزرگ کرد من بچه سومم تا 19سالگی مجرد موندم زندادشم با ما شریک بود منو خیلی آزار می‌داد مادر چشماش یک درصد بود و برای ما کارگری میکرد تا پول دربیاره وضع بدی داشتیم تا اینکه برام خواستگار اومد پسر روستا بود قیافه خوبی هم نداشت و پدر و مادرش مخالف بودن اما مادرم بخاطر حرف بقیه و شرایط کنو بزور داد بهش تو روستا زندگی میکردم ت خونه 15متری با مار و موش و عقرب شوهرم گم کم تریاک میکشید و کار نمی‌کرد شده بودم نوکر مادرش زیر گوسفندان رو تمییز کنم نون ساجی بپزم اینا خلاصه رفتم قهر کردم یکسال این ور اونور برو بلاخره براش شرط گذاشتم که خونه باید شهر بگیری اعتیاد نداشته باشی و کارکنی یکم زندگیم بهترشدن ولی مشکلات ول کنم نیستن خیلی مشکلات دیگر دارم که پیش خدا دعا میکنم که حل بشه آرامش روحی و فکری بگیرم بخدا خیلیا هستن که زندگیشان از مردن بهترع

انقدر غصه خوردی که خیلیییی دور شدی ازش‌ . اونها توی فرکانس های خیلی بالا هستن. تو ولی فرکانست پایینه ...

حتی تا الان داشتم التماسش میکردم گفتم فقط اگه تو بگی خوب بشو خوب میشم چون خیلی حرفاش برام مهم بود ولی خوب چیکار کنم هرچی پیش خدا التماس میکنم بزار بیاد توخوابم باهام حرف بزنه بهش اجازه نمیده شاید

چرا فکرمیکنی نامزدت از غصه خوردن شما راضیهاین دنیا و مسائل توش واسه ماهایی که زنده هستیم مهمه واسه ا ...

همیشه گفتم ولی نمیشه نمیدونم چرا نمیشه.بخدا دارم روانی میشم دارم متلاشی میشم الان ۲ ساعت اینقدر بغض دارم که فکم درد گرفته ولی نمیخام گریه کنم چون دیگه کور شدم از گریه خسته شدم از گریه

همیشه گفتم ولی نمیشه نمیدونم چرا نمیشه.بخدا دارم روانی میشم دارم متلاشی میشم الان ۲ ساعت اینقدر بغض ...

مشکل شما اینه که دنبال یه معجزه هستی تا حالتو خوب کنه

ولی فراموش کردی که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی نه کس دیگه

اینقدر غصه خوردی که عادت کردی به غصه خوردن

فردا برو یه باشگاه ثبت نام کن ورزش کن

هرچی بیشتر تنها باشی حالت بدترمیشه و حال بد روحیت به جسمت هم اسیب میزنه 

واسه خودت یه کاری جورکن که کمتر فکروخیال کنی بعد اروم اروم بهترمیشی

صبور باش همه چی باصبر درست میشه

منتظر معجزه نباش عزیزم