2777
2789
عنوان

خواهرشوهر وزه و عجوزه رو باید چیکارش کرد آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 109 پست
خاک تو سر اینجور شوهرا بخدا دعوای ژنو شوهری انقد آدمو خورد نمیکنه اینکه بقیه بهند بی احترامی کنند شو ...

اره علنا زنگ میزنن پیش شوهرم از پشت تلفن تیکه میندازن اینم میخنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه که دوسندارن بخونی؛ درسته درس به تنهایی شعور و شخصیت نمیاره ولی میتونه به مستقل شدنت کمک زیادی ...

مممنونم گلم

آره خیلی میترسن مدام سنگ میندازن جلوپام

ازهمین حرصشون گرفته

وقتی می بینم یه نفر از خواعر شوهر و مادر شوهر میناله واقعا درکش میکنم🤦🏼‍♀️مادر شوهر و خواهر شوهر من خون به جگرم کردن از خدا فقط میخوام هر کاری با من کردن سر عزیزشون بیاد

خب تبریک میگم تو با یه مرد بچه ننه که عقلش به چشمشه ازدواج کردیفقط میتونی منتظر شی ننهه بمیره که راح ...

ننههه از من سالمتره

اینقد ب خودش میرسه با۷۰سال سن میره لیزر بعد من پشمامو با ژیلت میزنم😕😫

وقتی می بینم یه نفر از خواعر شوهر و مادر شوهر میناله واقعا درکش میکنم🤦🏼‍♀️مادر شوهر و خواهر شوهر م ...

من الانم ک دارم میگم قلبم و دستم دردمیکنه آخه واقعا حق من این نیس.چون بهشون کاری ندارم جز احترام و محبت

کار شما از خواهرشوهر گذشته مشکل شما فقط و فقط همسرته من خانواده ازین بدتراشو دیدم ولی چون مرد زندگیشو دوست داشت نتونستن کاری از پیش ببرن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ننههه از من سالمترهاینقد ب خودش میرسه با۷۰سال سن میره لیزر بعد من پشمامو با ژیلت میزنم😕😫

خب ببین بیا سعی کن یکم خرج بزاری رو دست شوهرت بعد هی برو خونشون دست به سیاه و سفید نزن