2777
2789
عنوان

خواهرشوهر وزه و عجوزه رو باید چیکارش کرد آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 109 پست
اره شوهرمن مث غلام حلقه ب گوشه نمیدونم دعاشده یانهآخه تااین حد غیرعادیه

یه مدت این روش رو امتحان کن صبور باش سعی کن هرگز بد خانوادشو‌ نگی حتی در حد تیکه و متلک و غیر مستقیم دربارشون به شوهرت چیزی نگو سعی کن بهش ثابت کنی که تو اصلا با خانوادش مشکلی نداری مردهای بچه ننه ازینکه حس کنن زنشون میخواد اونارو از مادرشون جدا کنه یا کوچکترین خللی تو رابطه اونا با خانوادشون به وجود بیاره بشدت بدشون میاد و عکس العمل منفی نشون میدن و بد بین میشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه بی کس و کار گیر آورده غلط کرده شر و وحشی شو بشونش سر جاش شوهرتو یعنی جات بودم پدر همشون رو در می ...

من مهریم ۱۴شاخه گل کردم🥲برای همین محکومم ب سکوت و تحمل

خواهر شوهر من اینهمه دخالت میکنه بعد وقتی من حرفی میزنم شوهرم میگه بدجنسی،واقعا میخوام اون لحظه خودم ...

وای آره واقعا

مرد هم مردای قدیم

الان بی بخار شدن و بچه ننه

ناموس حالیشون نی

یه مدت این روش رو امتحان کن صبور باش سعی کن هرگز بد خانوادشو‌ نگی حتی در حد تیکه و متلک و غیر مستقیم ...

اخه تقصیر من ک کاری بهشون ندارم چیه

میخان زندگیمونو خراب کنن

این شوهر من سادس نمی‌فهمه

چون یه عمر جیب اونا بوده و بهشون می‌رسیده

الان منو شریک جیبشون میبینن

الان این شوهرمن یه عمر خودشو بدبخت کرده بخاطرشون الان زندگیشو میخاد فدا کنه

چرا ولش نمیکنی یه مدت سگ محلش کنی بری خونه پدرت سگ محلی کردن به شوهر یا جنس مرد همیشه جوابه

آخه ولش کنم میره خونه ننش همونجا لونه میکنه نمیاد بیرون

بعدشم پولاشو ازش میگیرن

اخه تقصیر من ک کاری بهشون ندارم چیهمیخان زندگیمونو خراب کنناین شوهر من سادس نمی‌فهمهچون یه عمر جیب ا ...

شما فقط دل و اعتماد همسرتو به دست بیار اگه عاقل باشه دیگه خودش ببینه که شما اصلا هدفت دور کردن خانوادش نیست و اونا دنبال حاشین خودش مقابلشون می ایسته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
شما فقط دل و اعتماد همسرتو به دست بیار اگه عاقل باشه دیگه خودش ببینه که شما اصلا هدفت دور کردن خانوا ...

الان شوهرم میبینه مث قبل توسری خورنیستم و سکوت نمیکنم

احساس خطرکرده

الانم بهش گفتم میخام قط رابطه کنم باخانوادت گفت هرجور دوسداری

گناه داره حس میکنممیدونم بجز من پناهی نداره نابود میشهدلسوز نداره

اون‌پشت خواهر مادرشه و اونا رو داره تنها نیس خیالت راحت لا اونا تنها نمیشه ..اتفاقا باید بعدا بهش بگی همیشه پشت اونا بودی حالا درخواست طلاق میدم برو پیش همونا..عزیزم تا وقتی خودت انقد ساده ای و دلسوز چطور میای اینجا تاپیک میزنی و دلخوری پس راضی باش از اخلاق شون

اون‌پشت خواهر مادرشه و اونا رو داره تنها نیس خیالت راحت لا اونا تنها نمیشه ..اتفاقا باید بعدا بهش بگ ...

راضی نیستم حالم خوب نیس

اما نمیدونم چیکارکنم

فعلا اوضاع و شرایط جوری نیس قید زندگیمو بزنم مهریمم۱۴شاخه گله

سرمایه هم ندارم

درسم میخونم

ببین من همش ب این فکرمیکنم اگه طلاق بگیرم آبروم میره خانوادم دشمن شاد میشن