2777
2789
قربونت برم مرسی جواب دادی. فقط عزیزم برامنم امگا سه داده دیدی مث روغن غلیظه. من پسرم یانمیخوره یا ...

ی قرص ریز زرد رنگه گرده میندازم ته گلوش میخوره شاید مال شما واسه بزرگسال باشه چون دکتر به من گفت حتمن بگو ریز بهت بدن که مال بچه هست

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
ی قرص ریز زرد رنگه گرده میندازم ته گلوش میخوره شاید مال شما واسه بزرگسال باشه چون دکتر به من گفت حتم ...

اها مال پسرم یه شربت غلیظههه.  وبدبو   آخه ۶ سالشه چرابزرگسال . اوکی لطف کردی عزیزم وقت گذاشتی❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مال پسرم یه شربت غلیظههه. وبدبو آخه ۶ سالشه چرابزرگسال . اوکی لطف کردی عزیزم وقت گذاشتی❤️🙏

نه مال من قرصه خیلی راحتتر از شربته این دفع قرص بگیر انقد ریزه ک تا میندازی دهنش خودش بدون آب میره پایین فقط ی چیزی بچه ۶ ساله کی بهت گفت ک بیش فعاله 

نه مال من قرصه خیلی راحتتر از شربته این دفع قرص بگیر انقد ریزه ک تا میندازی دهنش خودش بدون آب میره پ ...

خدا خیرت بده🌹. راستش پیش دبستان گذاشتم اونجا گفتن پسرت بی قراره نمیشینه شیطنتش زیاده منم بردم پیش روانپزشک کودکان همین حرفا گفتم که دارو داد و گفت بیش فعاله،،،،ببین پسرم تمرکزویادگیری وایناش خوبه ولی شیطنت زیاد داره واحساس میکنم تو خونه هم باصدای بلند حرف میزنه شده حرفای بی ربط ،وبدو بدو هم زیاد می‌کنه دیگه نمی‌دونم راستش اما دکتروشهر خوبی نداریم متاسفانه

خدا خیرت بده🌹. راستش پیش دبستان گذاشتم اونجا گفتن پسرت بی قراره نمیشینه شیطنتش زیاده منم بردم پیش ر ...

آها مال دختر من اصلن شیطون نیست فقط تمرکز نداشت و درس و دیر یادمیگرفت ولی خودم نبردم دکتر گفتم شاید بهتر بشه و از پارسال بردم مکز اختلالات اونجا تست گرفتن و مشکلو فهمیدن اول گفتن ببر کاردرمانی اگه درست نشد قرص بخوره الان ۳ ماه ک قرص شروع کردم کاش میبردیش ی جای خوب اگه درست نمیشد بعد دارو میدادی

آها مال دختر من اصلن شیطون نیست فقط تمرکز نداشت و درس و دیر یادمیگرفت ولی خودم نبردم دکتر گفتم شاید ...

نمی‌دونم چندتا دکتربردم تو شهرمون دوتاشون گفتن چون بی‌قراره پس بیش فعاله از اونورم پیش می‌گفت دیگه نیارش اینجا نمیشینه سرکلاس همش شلوغ می‌کنه  منم دادم ناچارا  ولی الان ارومترشده.  نمی‌دونم واقعا

نمی‌دونم چندتا دکتربردم تو شهرمون دوتاشون گفتن چون بی‌قراره پس بیش فعاله از اونورم پیش می‌گفت دیگه ن ...

آها ایشالا که زنده و سلامت باشه دیگع دادی توکل بر خدا