2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 39 پست
عکس رنگی دستگاهیه که وارد رحم میکنند از داخل رحم عکس و فیلم میگیره و همزمان ماده ای ب اسم حاجب تزری ...

عزیزم بعد ازمایش یا سونو واژینال نشون نمیده بستگی یا چسبندگی رو

چون ماله من انجام داد گفت خوبه همه چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله هرچه زودتر دامنه همه سبز بشه و همچنین منوشما عزیزم ❤️ممنون

ممنونم عزیزم

همه ی چشم انتظاراا شالله♥

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم بعد ازمایش یا سونو واژینال نشون نمیده بستگی یا چسبندگی روچون ماله من انجام داد گفت خوبه همه چی

نه حتمن باید عکس رنگی از داخل لوله ها گرفته شه ک نشون بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اسم قرص ۱۲ساعته : آزیروسین۲۵۰اسم قرص روز درمیون :لووکسین۵۰

عزیزم حتما از دکترت بپرس بهتر راهنماییت میکنه

لوکسین برای کم کاری تیروئید هست قبلا نمیخوردی سابقه کم کاری نداشتی؟

انسانم آرزوست....
عزیزم حتما از دکترت بپرس بهتر راهنماییت میکنهلوکسین برای کم کاری تیروئید هست قبلا نمیخوردی سابقه کم ...

اخه شماره ای چیزی ندارم راهمونم دوره 

نه نداشتم فقط گفت کم خونی با ویتامینت کمه 

مرسی عزیزم از راهنماییت

اخه شماره ای چیزی ندارم راهمونم دوره نه نداشتم فقط گفت کم خونی با ویتامینت کمه

بره آزامیشت رو ببین کم کاری رو نشون میده 

لوکسین رو طبق دستور نوشته روی دارو صبح ناشتا باید بخوری و یکساعت بعدش صبحانه بخوری 

اونم برای عفونت هست اگهگفته عفونت داری الان بخور اگه نداشتی از روز قبل عکس رنگی بخور 

بیشتر اطلاعات ندارم بنظرم شماره رو پیدا کن و زنگ بزن بپرس چون خیلی مهمه

انسانم آرزوست....
بره آزامیشت رو ببین کم کاری رو نشون میده لوکسین رو طبق دستور نوشته روی دارو صبح ناشتا باید بخوری و ی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

اره اونو گفت قبله عکس رنگی و بعدش بخور یکی دیگرو نمیدونم😔