2777
2789
عنوان

شوهرتون نگرانتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 129 پست
نگرانی شوهر شو نمیتونم واقعا درک کنم چون با دست نمیشه جون طرف نجات دادخوبه ک به فکرش هست اما مردها ر ...

وای گلم چ گیری دادی بحث قانون نبود اصلااینجا.من ک خوشحال شدم براشون ک دلشون کنارهم خوشه 

نخواستین بشه دیدین شد   
اره دقیقا همیشه پدرمم باهام سر این موضوع بحث داشت مرسی ازتون گلم 🌱🌱

ببین همسرت دوست داره ولی شاید بی خیال یا خوش بین

اما کمربند ببند

بخدا فامیل مون سر همین نبستن کمربند از دست دادیم

بقیه چون کمربند داشتن هیچ اتفاقی براشون نیفتاد 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز رفتارهاش بسنج ببین مشکل نداشته باشه .همیشه زندگی و رفتارها یکشل نیست دیدی مدت طولانی تو موردهای ...

اینقدر دلم شکسته دوست دارم زار بزنم فقط ... هیچکس دوسم نداشت برای هیچکس مهم نبودم :) 

اینم از آدمی که دوسم داشت مثلا 🙂

خیلی خونسرده کهشوهرم از اتفاقایی نیوفتاده هم نگرانهاز پله درست برو نیوفتی دست به چاقو نزن از ماشین پ ...

شوهر شما داره نقش پدر بازی میکنه و این فاجعست

اون‌همسر شماست نه پدرتون

مگه شما دختر بچه هستی؟یا خدای نکرده بی دست و پا هستی؟

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
وای گلم چ گیری دادی بحث قانون نبود اصلااینجا.من ک خوشحال شدم براشون ک دلشون کنارهم خوشه

بله بحث قانون نیست

منم خوشحالم شوهرش دوستش داره

اما این گفتم ک کمر بند ببند ک بلای سرش  نیاد

چون من عزیزم سر نیستن کمر بند از دست دادم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شوهر شما داره نقش پدر بازی میکنه و این فاجعستاون‌همسر شماست نه پدرتونمگه شما دختر بچه هستی؟یا خدای ن ...

آره به خدا گاهی وقتا سر همین موضوع باهاش قهر میکنم تا چند وقت خوبه بعد دوباره ریز ریز شروع میشه

تا این حد که بگه خوبی؟ ویزیت نشده حداقل بله می‌کنه ولی یه نگاه تو صورتم نکرد یه کلمه نگفت چیزیت که ن ...

عزیزم باید باهاش صحبت کنی 

ناراحتی تو  بهش بگو 

ببین چی میگه شاید توضیحی برای کم محلیش داشت 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ببین همسرت دوست داره ولی شاید بی خیال یا خوش بیناما کمربند ببندبخدا فامیل مون سر همین نبستن کمربند ا ...

واییی🥺 خدا رحمتشون کنه ،، اره تو شهر ماهم ی پسری صندلی جلو نشسته بود تصادف کردن پسره کمربند نداشت از شیشه جلو پرت شده بود بیرون سرش ضربه دیده بود چهار روز بیهوش بود تا بهوش اومد تا دوهفته نمیتونست حرف بزنه 

اینقدر دلم شکسته دوست دارم زار بزنم فقط ... هیچکس دوسم نداشت برای هیچکس مهم نبودم :) اینم از آدمی که ...

اره واقعارفتاراش بسنج.یعنی عاشقت بوداینجوری شدگلم؟نگرانت نشدشایدازاون دسته ک نگرانیشوبروزنمیده اصلانمیشه ماقضاوتش کنیم چون خودت خوب اخلاق وروحیاتشومیشناسی ب رفتاراش فکرکن

نخواستین بشه دیدین شد   
جان؟ ن نگاه وقتی یهویی بعضی وقتا میزنه رو ترمز یکی از دستا رو میگیره سپرم تا پرت نشم همین 😂

حب منم همینو گفتم.. دستش دراز میکنه سمتت دیگ😂

خدا لعنتت کنه با این تعریفت هعی متصور میشم ببینم درست گرفتم یا ن😂😂❤️