2777
2789
عنوان

شوهرتون نگرانتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 129 پست

خیلی خونسرده که

شوهرم از اتفاقایی نیوفتاده هم نگرانه

از پله درست برو نیوفتی دست به چاقو نزن از ماشین پیاده میشی مواظب جدول باش تو حموم سر نخوری در حمامو کامل نبند من نیستم کاری نکن فقط بخواب در کنسرو رو باز نکن دستتو میبری و و و و و و 

گاهی وقتا دیوونه م میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواجتون سنتی بوده ؟اخه تو دوستی راحت میشه شناساییش کرد که انقد بی احساس و به درد نخوره و دیگه کار ...

عزیزم من اینو یادم رفت بگم 

ما دوساله عقدیم این اواخر اینطوری شده قبلا سرفه میکردم بغض میکرد می‌گفت الهی بمیرم اینقدر داری اذیت میشی 

دلم امشب خیلی شکست 

آره ولی منظوردلشکسته اینانبودگلم نگرانی شوهرش ونسبت ب خودشوگفت

نگرانی شوهر شو نمیتونم واقعا درک کنم چون با دست نمیشه جون طرف نجات داد

خوبه ک به فکرش هست اما مردها راننده هستن می‌دونن کمربند خیلی مهم هست 

من هزار بار شوهرم سرم داد زده کمربند ببند 

بعد هم طرف ک بچه نیست شوهرش بگیرش یک آدم عاقل و بالغ ک تازه باید تو ماشین مراقب بچه اش هم باشه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شماره دعانویس لطفا 😂😂😂

توداری بده بمن برامریضیم برم خخخ ن برای محبت شوهرم والامحبتی ک بادعانویس باشه عاقبتش ۱۰سال نمیشه فوقش چندروز🤣🤣🤣

نخواستین بشه دیدین شد   
منم همین فکر و کردم گفتم بذار یبار دیگه تکرار کنم واکنششو ببینم به مامانم گفتم جای این زخمه میمونه؟ ...

همسرت کنار  خانوادت احساس راحتی می‌کنه؟ یعنی پیش شما تنها باشه  اخلاق و احساساتش یکیه؟ 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ما دوساله عقدیم قبلا اینطوری نبود آخه 😞جونش برام در میومد هعی

باز رفتارهاش بسنج ببین مشکل نداشته باشه .همیشه زندگی و رفتارها یکشل نیست دیدی مدت طولانی تو موردهای مختلفهمینه فکراتو بیشت.بکن

همسرت کنار خانوادت احساس راحتی می‌کنه؟ یعنی پیش شما تنها باشه اخلاق و احساساتش یکیه؟

تا این حد که بگه خوبی؟ ویزیت نشده حداقل بله می‌کنه 

ولی یه نگاه تو صورتم نکرد 

یه کلمه نگفت چیزیت که نشد