2777
2789
عنوان

بظرتون برای زایمان طبیعیم مامای همراه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 48 پست

من اگه قرار بود طبیعی زایمان کنم هم مامای همراه میمرفتم هم به دکترم شده پول جداگانه میدادم که از اول تا اخر کنارم باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه قرار بود طبیعی زایمان کنم هم مامای همراه میمرفتم هم به دکترم شده پول جداگانه میدادم که از اول ...

دکتر هیچ‌کاری نمیکنه عزیزم خودش بهم گفت

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
فقط ورزش میده گلم؟

زنداییم گرفته بود میدونم ورزش میداد بهش نمیدونم خدمات دیگش‌ چی بوده 

هر وقتی مشکلی حالت بدی داشتید میتونی باهاش درمیون بزارید 

من مجردم ببخشید اطلاع کاملی ندارم ولی قطعا کمک کنندس 

زنداییم گرفته بود میدونم ورزش میداد بهش نمیدونم خدمات دیگش‌ چی بوده هر وقتی مشکلی حالت بدی داشتید می ...

اهان زنده باشی گلم بهر حال ممنون

اخه چیکار میخواد بکنه

من شنیدم تو بیمارستان همراه رو نمیزارن بیاد پیشت و خودت تنهایی ولی ماما همراه رو میزارن میاد کنارت 

اولا که تنها نیستی بعدشم هرکاری لازمه برات انجام میده حتی بگی با گوشی برات مثلا قران پخش کنه این کارو میکنه یا نیاز باشه ورزش کنی کمکت میکنه تا زایمانت سریع تر بشه در کل کمکه تو بیمارستان 

من شنیدم تو بیمارستان همراه رو نمیزارن بیاد پیشت و خودت تنهایی ولی ماما همراه رو میزارن میاد کنارت ا ...

قربون قران برم ولی با اون دردای وحشتناک تنها میتونی جیغ بزنی 😅😅😅