2777
2789
عنوان

دوست ندارم شوهرم بشنوه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 96 پست
متاسفانه مردها بعضا

آدم خودش عوضی نباشه از این حرکتا نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه؟ دروازه بان تخت خواب ملتی؟

بله امریه؟ چیزی که باعث ضرر رسوندن به ملت بشه و برای جامعه و افراد جامعه بشه به همه مربوط اما چیزی که به خود طرف ضرر میرسونه و دیگران ضرر نمیرسونه به ما ربطی نداره ما ذاخل محله مون همچین کسی اومد انداختیمش بیرون چون محله رو کرده اشغال خونه امنیت نداشتیم مردای محله بلههه 

پس زنگ بزن بیان جمعش کنناز کجا میفهمه کی زنگ زدهیعنی هرکی هرطور دلش خواست میتونه تو ساختمون رفتار کن ...

اتفاقا میفهمه کار ماست چون ما اوایل به مالک گفتیم که غیر مستقیم هشدار بده اما بهمون فحاشی کرده بود 

😂😂😂😂😂😂میگم زنه بدکاره س شوهر کجا بود 😒

حالا منظورم به ایشون نیست، کلا میبینم خیلیا اینو میگن.... میگن مثلا دختره کثافت چه اه و اوهی میکنه ذلیل بشه و فلان و ...

خب بابا براشوهرش داره میکنه، یعنی هرکی تو رابطه اینکارو میکنه باید بهش فحش داد؟ یعنی بی حیاست؟

هیچ ربطی به ذات طرف نداره، فقط اشتباهش اینه که فکرمیکنه کسی صداشو نمیشنوه همین باید بهش بفهمونید ... اونم تا حد امکان مستقیم نباشه بهتره

نمیدونم چرا ما زنا علیه همدیگه ایم، به همجنس خودمون همه جور تهمت و بی احترامی میکنیم... 

ببین یارو قبلا صدامون بالا بردیم ساکت باشه اما جیغ زده بی ادبی کرده

اگه زنه وحشی و بی ادب و بی بندوبار و فاحشه و فاسقه هست و شرایط تعویض خونه ندارید

و میخوای از شر مزاحمت هاش و سروصدای چندشش رهاشی یه طوری به ۱۱۰ یا هرکسی که میدونی زنگ بزن که بهش اخطارو تذکر بدن که اون زن متوجه نشه از جانب شما بوده چون وقتی وحشی هست واست دردسر درست نکنه خدانکرده

خدا به بچه طفلکش رحم کنه

غیر از شما همسایه های دیگه هم ممکنه بشنون؟!

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

اتفاقا میفهمه کار ماست چون ما اوایل به مالک گفتیم که غیر مستقیم هشدار بده اما بهمون فحاشی کرده بود

خوب بفهمه

تازه مالک بدونه و همچین زنی نگهداره

نهایتش تا پایان قرارداد

دیگه باید ردش کنه

وگرنه با شکایت خونه هم مصادره بشه

ضمنا خانمهایی که گارد میگیرید مردباید ذاتش خوب باشه و این حرفها

یعنی بچه هامون گوش ندارن منکه باشم نمیزارم 

زنگ میزنم خودمم همونجا شکایتشون میکنم

از هیچی هم نمیترسم

اونم همچین زنی

اگه زنه وحشی و بی ادب و بی بندوبار و فاحشه و فاسقه هست و شرایط تعویض خونه نداریدو میخوای از شر مزاحم ...

بچه ها نی نی سایت قیلا گفتن که چیزی نگو چون دردسر میشه

نه بنظرم فقط ما میشنویم 

خوب بفهمهتازه مالک بدونه و همچین زنی نگهدارهنهایتش تا پایان قرارداددیگه باید ردش کنهوگرنه با شکایت خ ...

نمیشه منم اول مثل شما فکر میکردم اما عاقلانه فکر کردم دیدم نمیشه باهاش درگیر شد 

الانم صدای هر هر کرکرشون میاد 

حالا منظورم به ایشون نیست، کلا میبینم خیلیا اینو میگن.... میگن مثلا دختره کثافت چه اه و اوهی میکنه ذ ...

عزیز زنی که سرو صدای زیاد بکنه

یعنی مردای همسایه

پیش بسوی رخت خواب من

وگرنه هرخری باشه

خودش میدونه صداشو از تو اتاق زشته بیرون بره

چه برسه به أپارتمان

عزیز زنی که سرو صدای زیاد بکنهیعنی مردای همسایهپیش بسوی رخت خواب منوگرنه هرخری باشهخودش میدونه صداشو ...

دقیقا ، روزای اول صدای خنده هاش کل ساختمون پر کرده بود ، بعد که تذکر دادیم اینا خفه تر شد، اما امشب خونه رو  خالی کرده حسابی ج ن د گ ی شو بنمایش داره میزاره