چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 عنوان نی نی یار شب چرا تاپیکم قفل شد😐 159 بازدید | 30 پست من ک چیزی نگفتم چرا قفل شد یهویی؟؟ تگ کنید نی نی یار شبو سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ امروز | 01:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونتریسسقدججتدبسسیلل عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 142 اره الان اومدم یه چیزی بگم تو تایپیکت نوشت قفل شده😐
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 داشتک جواب نظراتث میدادم🤦🏻♀️ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
کوالاجذاب عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1926 راجب چی بود آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 اره الان اومدم یه چیزی بگم تو تایپیکت نوشت قفل شده😐 من قفل نکردم به خدا😐نصف نظرات موند جواب ندادم تا صب عذاب وجدان میگیرم😂💔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 راجب چی بود عکس هست هنوز سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 شب چندمی بود؟😂 ببخشید!! سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
ونتریسسقدججتدبسسیلل عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 142 من قفل نکردم به خدا😐نصف نظرات موند جواب ندادم تا صب عذاب وجدان میگیرم😂💔 وای بگردم مهربون🤦🏼♀️😂فداسرت دیگه خوشگلم تقصیر شما نبود که
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 وای بگردم مهربون🤦🏼♀️😂فداسرت دیگه خوشگلم تقصیر شما نبود که خدانکنه ❤اخه الان فکر میکننن وای این دختره چقدر خود گیر بوده دو خط تعریف کردیم خودشو گرفت😂❤ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
خانوم_کوچولو_ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2037 ببخشید!! فداتشم منظورم این بود نی نی یار شب کدومه شمارش چنده چون اسم نی نی یارا عوض شده نمیدونستم کدومنمیخواستم تگ کنم برات ولی نمیدونم کدومو تگ کنم
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9440 گفتن قبل اینکه شهرو بهم بریزه ببندیم😁 😂😂😂💔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
الهامتونممم عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 6408 منی که رفتم تو پروفایلت 😂🚶🚶 هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪