2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتیجه هم دیدین ؟

بله خیلی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
صلاح حالم از این کلمه بهم میخورهاگه کلمه صلاح نبود چکار میکردیم

من توی یه موضوعی خیلیییی دوست داشتم یه کاری انجام بدم با اینکه چند سری قبلش انجام داده بودم و راضی بودم ولی سری آخر هر جوری میکردم نمیشد آخرش نوشتم بخدا التماس کردم دعا میخوندم و زورکی ازش گرفتم 

اینقدر سخت می‌گذشت اون دوران چون به زور یه چیزی گرفته بودم و فهمیده بودم به صلاحم نبوده باورت نمیشه شبا کابوس میدیدم موهام ریزش گرفته بود‌..

یا مامان بزرگم به زور از خدا یه پسر گرفت(به زور گرفتن با خواستن فرق داره) و الان جوریه که خود مادربزرگم پشیمونه

برای منم دعا کن

اگ قابل باشم چشم حتما ایشالا خدا بهترینارو نصیبت کنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من توی یه موضوعی خیلیییی دوست داشتم یه کاری انجام بدم با اینکه چند سری قبلش انجام داده بودم و راضی ب ...

نمی‌دونم شاید 

من الان در نا امیدترین حال ممکنم 

به همه چی شک دارم 

اینقدر دعا کردم نشده نه یه موضوع ها موضوعات مختلف به همه چی شک کردم 

الان یکی میگه حاجت گرفتم میگم داره دروغ میگه 

همه چی چیه دقیقا منظورتون دیگه چی باید باشه

اخه زندگی که فقط بر پایه اعتقاد و دعا نیست

کلی مورد باید دست به هم بدن که یه اتفاقی بیفته

موقعیت شرایط ،آدمای اطراف تلاش یه آ ،هزینه ای که میکنی چه پولی چه وقت چه تلاشت،قبل و بعد یه اتفاق

زندگی که تک بعدی نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خب چرا نباید نتیجه بگیری آخه 😶

شما از دیگران مخصوصا مادرت بخواه برات دعا کنه تا حاجت بگیری 

منم نمی‌دونم چرا حاجتمو نمی‌گیرم کلی هم دعا و نذر و چله و سفره و مشهد و کربلا و قم و جمکران و امامزاده رفتم 

مشکل از منه

اون خدایی که خودش رو مهربان و رحیم معرفی کرده کاش یه نگاه به من بندازه 

من که که کافر نیستم

کافرم باشم بازم مخلوق خودشم 

کاش نگام کنه