2777
2789
عنوان

به نظرتون توقع من از همسرم زیاده که بهش برمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 122 پست
منم همینو میگم دقیقا ضمنا اصلا منظورم کار یدی نیست که اخه

تحقیرش نکن مقایسش نکن.با تشویق را ش بنداز. مثلا بره اموزش دوره ی بورس ببینه. یا که خرید و فروش ماشین دست دو یا ‌..

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مشکل مالی داریم همیشه آخر برج کم میاریم هزار تومن پس انداز نمیتونیم بگنیم

خودت نمیتونی کار کنی؟

حتما یه دلیلی داره که انجام نمیده 

بهتره با نرمی پیش بری با دعوا اوضاع بدتر میشه

آروم آروم سقف توقعتو بالا ببر شاید یه تکونی به خودش بده

۳۲

۳۲ میلیون کمه؟؟؟؟

صد درصد فقط خودت مقصری که پیشرفت نمیکنی 

چون پس انداز نداری  و فقط خرج میکنی

تو هم مثل زن برادر من  توقعاتش بالاست و هنرش صفر

فقط طلبکاره از همه..

شوهرش ۲۵ حقوق  شبها ۳۰ اسنپ  شبانه روز خرج میکنه

به هیچ جایی نمیرسه  شهرستانن و اجاره نمیده

خانوم محترم از خودت مایه بذار 

شوهر کردی  برده که نخریدی !

شوهر بدبختت نور چشم مادرش و خونواده اش هست..

انصافا داری سخت میگیری بهش ،چطوری دلت میاد آخه؟؟؟ حالا بر فرض هم که تو خونه کار کنه ،کلی دغدغه فکری بهش اضافه میشه . برو خداروشکر کن که خونه داری و مستاجر نیستی ، اگر هم که زندگی خیلی سطح بالا میخوای از اول دیده بودی این آقا کارمنده و همه ی زندگی های کارمندی همینطوره بنابراین نباید امتخابش میکردی در ضمن حقوق همسرت هم بین حقوق های کارمنذی خوبه سعی کن قانع باشی

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خوب مگه تخصصی در این زمینه داره همین خرید سهام مثلا ؟سهام چی ؟بورس که کلی به همه ضرر زد بعد منظورت ا ...

بورس 

ترید 

الان برادر خودم از همین چیزا کلی پول در میاره 

حتی بازی کامپیوتری که برادرم ازش کلی پول در میاره 

برنامه نویسی بره دورشو ببینه 

حتی تو زمینه کار خودش دوره ببینه درآمدش بیشتر بشه 

از این ناراحتم که هیییچ کاری نمیکنه برای پیشرفت

۳۲ میلیون کمه؟؟؟؟صد درصد فقط خودت مقصری که پیشرفت نمیکنی چون پس انداز نداری و فقط خرج میکنیتو هم مث ...

کدوم شهر زندگی میکنید جسارتا ‌که ۳۲ زیاده؟؟ ما ۴نفریم ۳۰ درامدمونه. سالی یه مانتو میرسم بخرم. وسط ماه صفر میشیم. بچه ی محصل دارم خرحشون بالاست...شهر گرونی هستم و...

شهر تا شهر متفاوته هزینه ها و کرایه ها

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرا برنمیگردی به روال قبلتخوب بوده که

الان مثل قبل نیست دیگه عزیزم آخه 

اول اینکه کمر درد شدید گرفتم از بس نشستم و بلند شدم تا لباسها رو مرتب کنم 

دوم که مهمتره دیگه مثل قبل کار عکاسی نمیدن برندها

وقتی خودم و شوهرم سر کار میریم و در حد توان تلاش میکنیم وقتی میبینم دیگه پای نابودی زندگیم و اعصاب خ ...

نمی‌دونم شما چند سالته عزیزم ولی خب منم قبلا اینطوری بودم ولی الان از درجا زدن خسته شدم

یعنی به همین راحتی ماهی ۱۵ تومن کاسبی البته اگه زرنگ باشی یا خرید طلا بدون اجرت و فروش اون نزدیک عید

دقیقااااا 

از این حرص میخورم که اصلا دنبال اینکارها نیست آخه

کدوم بانک باید پول بزارم؟؟؟ 

چند ماه باید پول بمونه؟؟؟

آخه نمیگم بره کار یدی کنه که خسته بشه🥴

خب تخصصی داره تو سرمایه گزاری یا کار مدنظرت ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan