یبارم داشت نگاهم میکرد بعد موهامو از صورتم کنار زد دستمو بوسید گفت دردت تو بند بند وجودم🥲🥲🥲
ای خدا ۱۲ ب بعد خاطرات حمله میکنن
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با همون چشمای کثیفش ناموس مردمو دید میزد خیلی چشم چرون بود اخرشم شیشه ای شد البته قضیه برای هفت ساله ...
اووووووو این دیگ اخرش بود خداروشکر ۷ سال گذشته امیدوارم زندگیت نورانی باشه یعد از این فقط خود خدا از سختی هایی ک تو کشیدی خبر داره
بخاطرش همه جوره پاش واستادم اما تو سخت ترین روزای زندگیم با یه دختره همکلاسی دانشگام ریخت رو هم و به من خیانت کرد و منو تو شهر غریب رها کرد و دختره رو هم انداخت به جون من که همش تو کلاسا بهم تیکه مینداخت
بخاطرش همه جوره پاش واستادم اما تو سخت ترین روزای زندگیم با یه دختره همکلاسی دانشگام ریخت رو هم و به ...
خدا ازش نگذره ضربه بدی ب قلبت زد امیدوارم بیشتر از این حرفا تقاصشو پس بده عوضی
خدا ازش نگذره ضربه بدی ب قلبت زد امیدوارم بیشتر از این حرفا تقاصشو پس بده عوضی
من داشتم زندگیمو میکردم اومد انقد بهم محبت کرد با قسم و ایه که دوسم داره و عاشقمه اما بعد چند ماه این بلارو تو شهر غریب سرم اورد ، هرچند خدا ضربه خیلی بدتری بهش زد و من یه سال نشده با یکی خیلی بهتر از اون ازدواج کردم و اشک ریختنشو پشیمونیشو به چشم دیدم اما هنوزم ازش نمیگذرم و نفرینش میکنم که قلب و غرور و زندگی منو له کرد و انقد عذابم داد
من داشتم زندگیمو میکردم اومد انقد بهم محبت کرد با قسم و ایه که دوسم داره و عاشقمه اما بعد چند ماه ای ...
چقدد خوشحال شدم اخدش عاقبت بخیر شدی و اون تقاصشو پس داد بنظرم دیگازش بگذر و فراموشش کن و تمرکزتو بزار رو زندگی الانت اصلا ارزش نداره
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله