2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر غذا نخوردن دخترم ببین کارش درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 231 پست
شربت تقویتی و اشتها بهش میدادم ولی بازم غذا نمی‌خورد فقط با میوه و نون پنیر یا اگه حله حوله باشه میخ ...

پسر منم اینطوری بود از غذا بدش میومد  اشتها آور و ویتامین خیلی میدادم اما اثر نمیکرد آخرش یه دکتر ی بردیم گفت این رفلاکس معده داشته درمان نشده امپرازول نوشت یه مدت ناشتا امپرازول میدادم خیلی خوب شد اشتهاش بازشد

شاید دختر شما هم از معده ش باشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شربت تقویتی و اشتها بهش میدادم ولی بازم غذا نمی‌خورد فقط با میوه و نون پنیر یا اگه حله حوله باشه میخ ...

خب اصلا و ابدا نباید هله هوله بخری براش ادب کنین اگه دو روز کانل بخوره روز سوم هل هوله بخرید

پسر منم اینطوری بود از غذا بدش میومد اشتها آور و ویتامین خیلی میدادم اما اثر نمیکرد آخرش یه دکتر ی ...

دقیقا دختر منم همین شرایط رو داشت. ماه ها تحت نظر بود. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

تو طب سنتی میگن وقتی سودای بدن زیاد میشه و صفرا غلبه می‌کنه بچه بی اشتها و کم خون میشه کانال حیات طیبه تو ایتا و کانال سیاهدانه سبک زندگی خیلی در این مورد و رفع مشکلات صحبت کردن بهتره عضو بشید تا بتونی مشکل رو ریشه ای درمان کنی عزیزم

ماکارونی میخوره با چنگال گوشتشو جدا می‌کنه کلأ تو غذا رو میگرده دیگه هیچ راه چاره ای نذاشته برامون

استارتر ببین به چی وابسته است

به گوشی

به لپ‌تاپ به چی؟؟

اونو ازش بگیر 

محرومش کن از چیزایی که دوست داره

کی گفته میوه خوبه؟؟ میوه رو خیلی از متخصصین تغذیه رد میکنن.التهاب زاست و باعث بیماری میشه.نهایت روزی ...

خواب همون یکی هم نمیخوره میگم نکنه یه بار بدنش برا میوه نخوردن مشکل پیدا کنه .هر چیش میشه شوهرم میگه این چون میوه نمیخوره اینطوری شده