2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر غذا نخوردن دخترم ببین کارش درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 231 پست

این کارا چیه

منم بچه بودم اشتها نداشتم بخورم،همش بهم استرس میدادن که چرا نمیخوری.خیلیم لاغر بودم.

فقطم اشتها نداشتم ولی کسی درکم نمیکرد و باهام دعوا میکردن

بابام بهم میگفت دیوانه و روانی و...

ببینین چرا اینجوریه اول

دکتر ببرین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
منم از بچگی پسرم بی اشتها بود ....دوتا قاشق به زور بدم عق میزنه شربت راسیپ وویتامکس بده بهش

چرا ندونستع چرت و پرت تجویز میکنین؟؟؟❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اسی و هرکس این پیامو میخونه

شربت راسیپ مضره عصبی میکنع،بیش فعال میکنه به بچه هاتون راسیپ ندیددددد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شربت تقویتی و اشتها بهش میدادم ولی بازم غذا نمی‌خورد فقط با میوه و نون پنیر یا اگه حله حوله باشه میخ ...

غذانخوردنش یه داستانه، دروغ گفتن و پنهون کردنش یه داستان. حق با همسرتونه بابت کلک زدنش، بایدتنبیه بشه.

ولی برای غذانخوردن ببرین تغذیه و یا رونشناس کودک. 

شربت تقویتی و اشتها بهش میدادم ولی بازم غذا نمی‌خورد فقط با میوه و نون پنیر یا اگه حله حوله باشه میخ ...

به هوله کلا نخرین. میده هم فراوان نباشه جوری که مثلاً 4تا موز بخوره یه دونه میان وعده . این جوری خودش گشنه میشه .سبک تغذیه تون رو عوض کنین

بذار بره بابا مگه چند بار آدم تو زندگیش میتونه بره اردو غذا هم ببین یه کاری کن کلا بگو خواستی بخور ن ...

ماکارونی میخوره با چنگال گوشتشو جدا می‌کنه کلأ تو غذا رو میگرده دیگه هیچ راه چاره ای نذاشته برامون

حالا دختر من غذا خوب میخوره ولی اصلا میوه نمیخوره و زود به زود سرما میخوره .شوهر منم چندبار تنبیهش ک ...

کی گفته میوه خوبه؟؟ میوه رو خیلی از متخصصین تغذیه رد میکنن.التهاب زاست و باعث بیماری میشه.نهایت روزی یکی کافیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هیچ نوع میوه ای نمیخوره کلا .نه تابستون نه زمستون .اصلا بدش میاد از میوه نهایت آب لیمو و اب هندونه ا ...

عزیزم من خودم از اینایی بودم که نه گوشت مرغ میخورد نه گوشت گوساله و گوسفند . از صدفرسخی گوشتم رد نمیشد ولی الان به همشون ولع دارم

اینم بگم که اصلا خوراکی هم نمیخوردم و نمیخورم

سعی کنین چیزای جایگذین بدین بهش

بخدا با زور کردن هم اذیتش میکنین هم تو ذهنش میمونه 

به هوله کلا نخرین. میده هم فراوان نباشه جوری که مثلاً 4تا موز بخوره یه دونه میان وعده . این جوری خود ...

اره اتفاقاً الان یک هفته هست که براش کیک و تغذیه مضر نخریدیم

خب مشکل ریشه یابی شد

حله حوله نخررر

کلا نخر

خودتم نخور

بالاخره از گشنگی خودشو نمیکشه که

نخر تا نباشه تا نخوره تا غذا بخوره

کاری ک من کردم.الان پسرم دلش ضعف میره سیب بش میدم.توخونه ما حلع حوله نیس کلا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بی اشتهایی اصلا دست خود آدم نیست ، نمیتونه بخوره ، نه اینکه از عمد نخواد بخوره ... بجای اینکه باش لج کنید و یا اینکه بخواین تنبیهش کنید ، خیلی با آرامش و تشویق به درمانش بپردازید .. با مشاور تغذیه صحبت کنید و مشورت بگیرید ، حتما نتیجه میگیرین ..