2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر غذا نخوردن دخترم ببین کارش درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 231 پست

چند کیلوعه

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

گوشت رو ریز ریز کن با یه پیاز کوچیک یکم زعفرون و یه چوب دارچین یه قاشق آب بریز تو شیشه بزار تو قابلمه پر آب چند ساعت ریز بجوشه بعد درشو باز کن چندتا قاشق آب گوشت داده اینو بهش بده هم اشتهاش باز میشه هم برا کم خونیش عالیه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه روتارهانکنید .تاوقتی همش مقدارغذاخوردنش اندازه گیری کنید ،غذاخورنمیشه 

خیلی ازبچه ها گوشت ومرغ نمیخورن 

بخاطرکم خونی ،آهن دکتربراش بنویسه ومولتی ویتامین  

برای اردو هم بزارید بره ،خاطربد براش نسازید 

سخت نگیرید میرسه به سن بلوغ ،باید دنبالش بکنیدغذا نخوره چاق میشه

شربت تقویتی و اشتها بهش میدادم ولی بازم غذا نمی‌خورد فقط با میوه و نون پنیر یا اگه حله حوله باشه میخ ...

عزیزم خیلی موقع ها دلیل  بی اشتهایی بچه ها   روحی  هستش

یه مدت ما رفتیم محله مون یکی دوهفته موندیم 

اونقدر اشتهای پسرم خوب شده بود 

بنظرم بزارین بره اردو  

اونجا دوستاشو میبینه که غذا میخورن  خیلی روش تاثیر میزاره 

مطمئن باش 

سعی کن روحیه شو خوب کنی و فعالیتش بیشتر بشه مثلا یه ورزشی بفرستش ناخودآگاه گشنه ش میشه

مامانه مهربون ربطی به دست پخت شما ندارهلطفا پیام هامو بخون من نمونه بزرگ شده دختر شمامکلی هم بابت حر ...

منم مثل شمام🥲

اینقدد به زوور بهم غذا دادن که الان وقتی ی لقمه بیشتر میخورم حالت تعوع میگیرم چرا باور نمیکنن دست مودمون نیست؟ خب اگه گرسنمون باشه میخوریم دیگه

ولی من فکر میکنم روش تاثیر خوبی داره باید بفهمه از چی محروم میشه به خودش بیاد حسم میگه ها

نه عزیزم بچه اشتها ندارا نمیتونه بخوره

اگه محرومش کنی اشتهاش بازمیشه؟ نه افسرده هم میشه

بعد از چه مدت اوکی شد؟ دختر من همچنان دارو میخوره

دقیقا یادم نمیاد اما چند ماهی می‌خورد بعد از مدتی خودمون قطع کردیم الان هم گاهی سرما میخوره اشتها کم میشه بعد از اینکه خوب میشه دو سه روز امپرتزول میدم اشتهاش باز میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

به نظرم جور دیگه بفهمونید کارش اشتباه هست اردو نرفتن بعدها براش حسرت میشه و ممکنه افسرده بشه و همین افسردگی باعث بشه دیگه نتونه همون غذای کمشم بخوره و مریض بشه راه درستو پیدا کنید و اینکه افسردگی وقتی سراغ بچه میاد خیلی بدتر از غذا نخوردن هست 

مشکل قلب چه ربطی به غذاخوردن داره الله اکبر 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
دقیقا یادم نمیاد اما چند ماهی می‌خورد بعد از مدتی خودمون قطع کردیم الان هم گاهی سرما میخوره اشتها کم ...

دختر من ۳ماه بیشتره میخوره. اشتهاش بهتر شده.ولی منع غذایی اذیتش میکنه. میوه اجیل لبنیات سبزیجات و مواد کارخونه ای براش ممنوعه. برای بچه ی شما هم اینطور بود؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم مثل شمام🥲اینقدد به زوور بهم غذا دادن که الان وقتی ی لقمه بیشتر میخورم حالت تعوع میگیرم چرا باور ...

والا انگار دور از جون مرض داریم

عزیزم من معجون بوعلی خوردم الان خیلی شرایطم بهتر شده بهت پیشنهاد میکنم

خواب همون یکی هم نمیخوره میگم نکنه یه بار بدنش برا میوه نخوردن مشکل پیدا کنه .هر چیش میشه شوهرم میگه ...

نه ربطی نداره عزیز. الان دکتر بچه ی من میوه رو براش ممنوع کرده. فقط غذا. طب سنتی هم مخالف میوه ی زیاد هست میگه التهاب زاست و علت بیماری.   شما هفته ای دوبار بهش شربت مولتی ویتامین بدی کافیه. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
والا انگار دور از جون مرض داریمعزیزم من معجون بوعلی خوردم الان خیلی شرایطم بهتر شده بهت پیشنهاد میکن ...

همیین واقعاا 

من خیلی چیزا خوردم از قرص گرفته تا پودر گیاه و شربت و... وقای میخورم حوب میشم ی مدت ولی وقتی قطعش میکنم باز برمیگرذم به حالت کارخانه😂

اینقد از این چیز میزا خورذم که مامانم دیگه کوفتم نمیگیرم برات😂

بدبختی من بدنم زود عادت میکنن به داروها مثلا ی مدت وقتی میخورم اشتهام باز میشه بعد چند وقت دیگه اثر نداره روم 

این معجونی که گفتی چیا توشه؟ طریقه مصرفش چطوره؟ بعد خودش چاق میکنه یا اشتها رو باز میکنه؟ من یچیزی میخوام که خودش چاق کنه 

دختر من ۳ماه بیشتره میخوره. اشتهاش بهتر شده.ولی منع غذایی اذیتش میکنه. میوه اجیل لبنیات سبزیجات و مو ...

نه منع غذایی نداشت پسر من اون موقع پنج سالش بود واسه شما چند ساله ست؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

تنها راه درمان پزشک تغذیه هست

دختر شما هیچ نیازی به روانشناس نداره اونم تو این سن

خواهشا روحیشو بهم نریزین

این بچه نه بی ادبی کرده نه بی احترامی که بخواد تنبیه بشه

خدا نکنه ولی کاش جای اون بچه بودین و میفهمیدین چه اذیتی میشه موقع غذا خوردن

خودم سال ها درگیرش بودم

با تنبیه و دور از جون فوحش و داد و بیداد 

فقط یه مشکل به نام انزوا و دوری از خانوداده  و همچنین افسردگی و خاطره بعد از محیط خونه برای بچتون به یاد گار میزارین

لطفا پدر و مادر اپدیت و صحیحی باشین بچه ها الان به اندازه کافی زمینه افسردگی و حال بد دارن