2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر غذا نخوردن دخترم ببین کارش درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 231 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دارین بچه رو شرطی میکنین و این خیلی اشتباهه. میوه های متنوعی بهش بدین و به هر چی علاقه پیدا کرد ...

هیچ نوع میوه ای نمیخوره کلا .نه تابستون نه زمستون .اصلا بدش میاد از میوه نهایت آب لیمو و اب هندونه اونم با نفرت.با اینکه انواع میوه اا رو میخریم حتی یه بار تست هم نمیکنه از بچگی همین بوده الان ۱۰ سالشه 

بذار بره بابا مگه چند بار آدم تو زندگیش میتونه بره اردو غذا هم ببین یه کاری کن کلا بگو خواستی بخور نخواستی هم نخور اصلا اصرارش نکن خودش بیشتر علاقه مند میشه به خوردن بعد غذاهایی که بچه ها دوست دارن درست کن مثل سیب زمینی سرخ کرده ماکارونی شکل دار رنگی سالاد ماکارونی و پیتزا و اینا و اصلنم اصرارش نکن به خوردن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

کار درستی کرده دخالت نکن 

بر فرضم کارش درست نباشه حالا که گفته اردو نباید بره دوباره بزنه زیر حرفش خوب نیست می‌فهمه مامان باباش یه چیزی الکی میگن دفعه های بعدی هم حساب نمیبره ولش کن 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

عین دختر من...ببرید متخصص گوارش کودک. زودتررر ببرید ریشه یابی کنن.

شوهرتم کارش فوق اشتباهه و ادم عاقلی نیست😬🛑🛑🛑

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مدیر مدرسه بچم می گفت بچه هایی که شبا بیدار می مونن عملیات پدرو مادر رو رصد می کنن بی اشتهایی نیشن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

ببخشید خون از قلب پمپاژ میشه ب سایر ارگان های بدن چطور خون ب قلبش نمیرسید😑 حالا کاری ب رفتار عجولانه و تصمیم احساسی شوهرت ندارم‌ بچرو ببرید دکتر آزمایش بده با زور و فشار بدتر ی مشکل  ب مشکلاتش اضافه میشه