2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 393 پست

بعصی از دختر ها از ۱۰۰ تا پسرم هم‌ بهترن

عصای دست پدر  و مادر هستن

تو پیری و کوری همدم پدر و مادر هستن

چ اشکال دازه ک اندازه برادر بگیرن

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
عمه مادرم فقط یک دختر داشت که گفته بود با پسرا برابر بگیره اما دخترش عمرش کوتاه بود،به نوه هایش داره ...

دستش درد نکنه

چون از لحاظ قانونی نمیگیرن گناه دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعصی از دختر ها از ۱۰۰ تا پسرم هم‌ بهترنعصای دست پدر و مادر هستنتو پیری و کوری همدم پدر و مادر هستن ...

واقعا هیچ اشکالی نداره

من از بابام انتظاری ندارم اما خودم روزی بچه دار بشم حتما مساوی میدم

نه من گفتم دیدین برابر بده؟نگفتم برابر دادن خوبه یا نه که قربونت برم بعدم بنظرم ربطی به احساس و منطق ...

اگه مذهبی هستید و خدارو قبول دارید که بر اساس اون انجام میدید اگه هم از روشنفکران و... هستید هم که هر طور میدونید

تو سایت بحث کمک به خونواده شوهر که میشه همه میان میگن مثل مهمون برین و بیاین کمک ندین بعد یه بار یکی ...

واااای راست میگیی!؟

عجب ادم بی فرهنگ و داغونی بوده 

بدبخت تو خودت زنی😑

بله دیدم

پیرزنی که همه کارها و بدبختی ها و مکافاتاش برای پسراش بوده و هست، اما اقدامی کرد که دخترش برابر پسرا بگیره در حالیکه وضع مالی دخترش و شوهرش بسیار عالی

چنتا خونه و مال و اموال زیاد و پسراش به جز یکی بقیه حتی یه خونه درست درمون ندارن.

حالا این کارو در زمان زنده بودنش کرد مشکلی نیست هرچند می خواست مثلا عدالت برقرار کنه که اتفاقا عین بی عدالتی بود که از حق شرعی و قانونی پسرت که لنگ یه خونه درست درمونه صرف نظر کنی و ببخشی به دخترت که اونقدر ثروتمندن

ولی حداقل همونقدری که از پسرات انتظار داری و ازشون کار می کشی از دخترتم همون قدر بخواه.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

انصاف نیست باید دوبرابر به پسر بدن، شاید خودمم باشم ناراحت بشم ولی خب منطقی باشید همیشه نه احساسی

تو این مورد شما احساسی هستی دوست عزیز شرایط همه یکسان نیست پس دلیلی ندارد همیشه پسر ها دو برابر ارث ببرن 

من خودم کارما هستم

دمش گرم

بابای من میخاد برابر بده

داداشم ازم کوچکتره ۱۸ سالشه به بابام میگه چون همین ی خواهر برادریم مساوی بده بهمون. حالا تا موقعش نظرش تغییر کنه صلوات😂

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن