2777
2789

شما یکبار فقط یکبار حلیم رو بدون شکر ، با نمک و قیمه فراوون روش بخورید بعد بیاید تاپیک بزنید

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملس البته اصلا نمیخوریم . دوس نداریم

گگفتم شاید کلا از غذاهای شیرین براون میاد....آخه من جز فسنجان که یه کم شیرین میخورم،از بقیه غذاهای شیرین متنفرم مثل دلمه شیرین ،آلبالو پلو و... ولی حلیم رو جز با شکر با چیز دیگه نمیتونم تصور کنم

اگرچه امشب تصمیم گرفتم دفعه بعد یه کم حلیم رو با نمک امتحان کنم،شاید خوشمزه بود👌

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
یه بار نذری برامون حلیم آوردن بعد که درش رو باز کردم دیدم روی حلیم لپه است فراوووووون!!!شوک شدم(گویا ...

😂😂😂دقیقامنم اصلا درک نمیکنم

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
شما یکبار فقط یکبار حلیم رو بدون شکر ، با نمک و قیمه فراوون روش بخورید بعد بیاید تاپیک بزنید

اصن تصور اینکه یه غذای‌مستقل مثل قیمه بریزم تو حلیم بخورم اعصابم و خورد میکنه😅

گگفتم شاید کلا از غذاهای شیرین براون میاد....آخه من جز فسنجان که یه کم شیرین میخورم،از بقیه غذاهای ش ...

امتحان کن حتما خوشت میاد 

من چیزای شیرین نمیخورم سالهاست مربا نخوردم. چای شیرین نخوردم . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

ممنظورتان همونِ که من گفتم؟روش لپه داره؟؟؟؟ با احترام فراووووون ولی خیلی بدمزه بود😖

امتحان کن حتما خوشت میاد من چیزای شیرین نمیخورم سالهاست مربا نخوردم. چای شیرین نخوردم .

حتما امتحان میکنم👌یادمه اولین بار که دیدم کسی کره و پنیر رو با هم روی نون می ذاره یا تخم مرغ آب پز و پنیر رو ت  نون می ذاره،تا مدت ها گارد میگرفتم ولی بعد که تست کردم دیدم واقعا خوشمزه س👌

یه بار نذری برامون حلیم آوردن بعد که درش رو باز کردم دیدم روی حلیم لپه است فراوووووون!!!شوک شدم(گویا ...

یبارم برای ما حلوا نذری اوردن خیلی وقتم بود نخوردم بودم کلی خوشحال شدم و سریع یه قاشق ازش خوردم و دیدمممم ترشه

ما خودمون با گلاب و شکر و هل و زعفرون درست میکنیم 

خلاصه اصلا حالم بد شد مثل اینکه بعضی جاها تو حلوا شیره میریزن و ترشه

حتما امتحان میکنم👌یادمه اولین بار که دیدم کسی کره و پنیر رو با هم روی نون می ذاره یا تخم مرغ آب پز ...

هندونه با پنیرم میگن خوبه 😑

یبارم برای ما حلوا نذری اوردن خیلی وقتم بود نخوردم بودم کلی خوشحال شدم و سریع یه قاشق ازش خوردم و دی ...

ااتفاقا منم چندماه پیش تو مراسم ختم خوردم!خیلی خوشمزه نبود ولی غیرقابل تحمل هم نبود برام(البته ترشی اون حلوا زیاد نبود و آخرش یه کم مزه ترشی شیره میداد)

ااتفاقا منم چندماه پیش تو مراسم ختم خوردم!خیلی خوشمزه نبود ولی غیرقابل تحمل هم نبود برام(البته ترشی ...

سلیقه ها خیلی متفاوته