2777
2789
عنوان

گچساران یاسوج کسی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه پول نفت و گازشو امثال شما دولپی میخورین بایدم بگی مثه روستاس

اگه میخوای درخواست بدین بریزن به حساب شیختون.مگه اینجا قطره یا امارات که پول نفت و گاز رو بدن به شما؟

جهت اطلاعت نفت خیلی وقته ملی شده.

اگه میخوای درخواست بدین بریزن به حساب شیختون.مگه اینجا قطره یا امارات که پول نفت و گاز رو بدن به شما ...

ملی شد که یه عده بیشعور گنده تر از دهنشون حرف بزنن تقصیر شما نیست تقصیر دولته که همه ثروت جنوب و مناطق نفت خیز رو برداشته برده برا یه مشت حرف مفت زن خرج میکنن

ملی شد که یه عده بیشعور گنده تر از دهنشون حرف بزنن تقصیر شما نیست تقصیر دولته که همه ثروت جنوب و منا ...

اون موقعی که شهر پدری من مسجدسلیمان نفت داشت و شهر بود شما اصلا وجود خارجی نداشتین اگه کسی بخواد ادعا کنه ما ردیف اولیم.نفت ملیه و متعلق به همه ی مردم ایرانه شما هم اگه پیشرفت نکردین بگردین ببینید مشکلتون کجاست؟؟

این حرفهایی که شما میزنید ادعای پوچ و حرف چندر یه غازه که نه به درد دنیاتون میخوره نه آخرتتون

اون موقعی که شهر پدری من مسجدسلیمان نفت داشت و شهر بود شما اصلا وجود خارجی نداشتین اگه کسی بخواد ادع ...

مگه تو شهر ما اومدی که میدونی پیشرفت کردیم یا نه بعد توی مسجد سلیمونی دم از با فرهنگی نزن ترو خدا بعد تو به ما میگی جنگجو خدایا شکرت

خدمتت عرض کنم من خودم لر خوزستانم الان ازدواج کردم گچساران ولی مال خوزستانم هر جا به لرا توهین بشه غیرتم اجازه نمیده ساکت باشم شما هم یاد بگیر به کسی توهین نکنی جوابت دادم که بدونی همیشه یه نفر هست که جلوت وایسه بعدم اینکه مش سلیمون نه چیزیه که شما گچساران پیشت روستا بود اول شهر خودت در نظر بگیر بعد اظهار فضل کن

😏😏 آروم باش و ادب داشته باش.هتل نداره شنیدم که میگم.

وای خواهش میکنم دعوا نکنید تاپیک میترکه 

من فقط یه راهنمایی خواستم می‌خوام برم دو روز دیگه بزارین بی دردسر همه نظراتشونو بگن