2777
2789
عنوان

شوهرم راستشو ب مادر شوهرم نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 46 پست
چون حسودن و واکنش بد نشون میدن.شوهر منم همینهپسرم بزرگ تر شده، گاهی سفر بریم جایی، چند هفته نمی‌رسم ...

چقدبده اینجوری

بعد جالبه برا خودشون یادخترشون هیچ عیبی نداره اینکارا  

پس برم ممنونشم باشم انقدگیرمیدادم بهش هی میگفتم تومگه بچه ایتو اختیارت مگه دست خودت نیست و کلی حراف ...

بلههه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو خدا را شکر کن . حتما اخلاق مادرش را می دونه خوشت میاد مادرشوهرت برای هر گردش و تفریح غر بزنه و اعصاب شوهرت را خورد کنه و شوهرت دیگه دلش نخواد ببردتون بیرون و به جاش بهتون بگن راستگو و شجاع ؟؟؟ بهترین کار اینه اصلا نزاری بفهمند کجایی و چه کار می کنی 

ناراحت نشوشوهرت بهترین کارو انجام میدهحتما این جور صلاح میدونه ما هم زیاد میریم تفریح و مسافرت ( همی ...

واقعاً برو خدارو شکر کن ما بعد 12 سال دو تا مسافرت درست نرفتیم همه چیو به مادرش هم میگه اونم حسود زندگیمون دیگه نابود شده منم افسرده چقدر میگم هیچی نگو میگه نه بفهمند ناراحت میشن باید همه چی بدونن 

بعد بچه هات لو نمیدن رفتید مگه میشه نفهمند تازه هر روز هفته زنگ میزنه شوهرم بیا اونجا مگه میشه پنهون کرد 

اینجوری خوبه یعنی؟

چرا بد باشه ولا سال قبل شمال بودیم خواهر شوهرم فهمید یعنی از دهن خودم در رفت و گفتم راه به راه میگفت فلان چیز و برام بخر بهمان چیز و برام بخر برای سوغاتی شوهرم هم کلی دعوا کرد که من گفتم نگو ( خواهر شوهرم آدم تیغ زن و بکنی هست ) حالا هم از جیب خودت میخری تا آویزه گوشت بشه دیگه نگی ما رفتیم مسافرت 

چند وقته بعد گفت این سری ما هم با شما میایم

شوهرم گفت اصلا صداتو در نیار خواهرم بیاد کل خرج سفرش و میندازه گردن ما از خورد و خوراک و کرایه بگیر تا هتل و حتی سوغاتی

وگرنه خودشون ماشین دارن بخواد خرج کنه هر ساعت بخواد میتونن زن و شوهری برن بچه هم ندارن 

چقدبده اینجوریبعد جالبه برا خودشون یادخترشون هیچ عیبی نداره اینکارا

دیگه حالا بد یا خوب...

اگر می‌گفت بهشون اونا هم کاری میکردن کوفتتون بشه، خوب بود؟

دفعه بعدشم شوهرت کلا می‌گفت نریم تفریح بهتره حوصله غرغر ندارم...یا اونا یه جوری منصرفش میکردن...

واقعاً برو خدارو شکر کن ما بعد 12 سال دو تا مسافرت درست نرفتیم همه چیو به مادرش هم میگه اونم حسود زن ...

اره راضیم از شوهرم خدا عمرش بده

اولا خانواده شوهرم از ما دورن در بیشترین  حالت سالی ۲ بار همو می‌بینیم که پسرم زبونش قرصه نمیگه بعد رفتنمون هم بفهمن مهم نیست قبلش و حین مسافرت مهمه که نفهمن

چون خواهرش آویزونه همیشه میخواد خودشو بندازه گردن این و اون مفتی بره گردش و خرید مفت

قدرشو بدون 

شوهر عاقلی داری 

بیاد گزارش بده یاهمه  چیو بگه بعد یه درصد بیان شوهرتو یادبدن خوبه ؟

ما زنها چرااینجوریم یکی هم کارشو درست انجام میده دنبال زیربغل مار میگردیم 

برو بوسش کن دور سرش بگرد این مرد نعمته

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.