2777
2789
عنوان

محال وجود داره برا خدا❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست
شروع کردم نماز میخونم😁😅خیلی ذوووق دارمبعد ۱ سال باز شروع کردمالبته امروز نخوندم کاهلی کردم

به بههههه مبارکه تبریک به تو تبریک به من تبریک به خدا😅

ثابت قدم باشی ان شاالله از شیطان و بلا دور باشی

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

به بههههه مبارکه تبریک به تو تبریک به من تبریک به خدا😅ثابت قدم باشی ان شاالله از شیطان و بلا دور با ...

مرسییی😁😁😁

من‌خیلی ذوق داشتم ، دیگ‌گفتم به شمام بگم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسییی😁😁😁من‌خیلی ذوق داشتم ، دیگ‌گفتم به شمام بگم

ممنون ذوقت رو باهام به اشتراک گذاشتی لبخند امام زمان روزیت بشه🫂

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

شروع کردم نماز میخونم😁😅خیلی ذوووق دارمبعد ۱ سال باز شروع کردمالبته امروز نخوندم کاهلی کردم

ی چیز اومد تو ذهنم بگم بهت  

بنظرت ی نماز مغرب عشا چند دقیقه از کل ۲۴ ساعت روزتپ میگیره؟ ۵ دقیقه! 

ما در طول این ۲۴ ساعت با هر کس و ناکسی هم کلام میشیم، چطور کاهلی میکنی در برابر کسی ک جونت تو دستاشه ؟ 

نمازو بصورت یک عبادت نگاه کن وقتی داری نماز میخونی ب این فکر کن من در برابر ی قدرت عظیم و لایتناهی ام و این قدرت لایق پرستشه

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

ممنون ذوقت رو باهام به اشتراک گذاشتی لبخند امام زمان روزیت بشه🫂

فدات شممم

انشالله

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ی چیز اومد تو ذهنم بگم بهت بنظرت ی نماز مغرب عشا چند دقیقه از کل ۲۴ ساعت روزتپ میگیره؟ ۵ دقیقه! ما ...

چقد عالی گفتی

چقدررر قشنگ‌گفتییییی

واقعا کیف کردممم

مرسی ازتتتتتت

❤️❤️

چقد عالی گفتیچقدررر قشنگ‌گفتیییییواقعا کیف کردممممرسی ازتتتتتت❤️❤️

ما سه وعده غذای جسمو میدیم اما غذای روح تو رژیمه 

همه ی ما عبدیم و عبد باید معبود خودش رو عبادت کنه

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

ما سه وعده غذای جسمو میدیم اما غذای روح تو رژیمه همه ی ما عبدیم و عبد باید معبود خودش رو عبادت کنه

درسته

انشالله هرچی ک از خدا میخوای بهت بده

درستهانشالله هرچی ک از خدا میخوای بهت بده

همچنین مهربون