2777
2789
عنوان

التماس شوهرسابقم برای دیدن بچه امون

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 33 پست
چطور دلت میاد بچه تو از دیدن باباش محروم کنی اون بچه حق داره کار مامان منو نکن ک یک عمر منو از دیدن ...

چه خاکی توسرم بریزم اون چطور دلش امد منو خونه خراب کنه بچه امو اواره کنه به پاش افتادم ترک کنه نکرد الانم بین خانوادم اون گیرکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خاکی توسرم بریزم اون چطور دلش امد منو خونه خراب کنه بچه امو اواره کنه به پاش افتادم ترک کنه نکرد ...

خدا نکنه عزیز دلم مشکلاتت رو درک میکنم رنج ها و آسیب هاتو همین طور اما گناه ما بچه ها چیه این وسط بعدم گناه این دست  رو از اون دست نمی پرسن چع برسه ب بچه ها کی این وسط بی تقصیر و بی گناه هستن زمانی ک مشاوره می رفتم برای مدرسه بچهام مشاور حرف قشنگی زد و خودم این حرف رو اویز گوشم کرد و انجام دادم گفت حتی حتی اگر بچه هاتون بدترین پدر دنیارو دارن هیچ وقت بدشون رو ب بچهاتون نگید بهشون یاد بدید احترام گذاشتن رو همین طور ک تو نمیتونی از خانواده ات بگذری مطمعن باش بچه اتم اگر بدترین پدر دنیارو داشته باشه نمیتونه ازش بگذره مثل خودم ک دردش ۳۹ سال باهامه

خدا نکنه عزیز دلم مشکلاتت رو درک میکنم رنج ها و آسیب هاتو همین طور اما گناه ما بچه ها چیه این وسط بع ...

نمیدونم مشکل پدر شما چی بوده ولی همسر من بچه اشو به مواد فروخت مطمنم بچه ام بزرگ بشه ازش متنفر میشه دیدم بچه هایی رو که ازپدرشون تنفردارن هرپدر مادری خوب نیستن شماهم الان برید پدرتون رو ببنید هیچ وقت دیر نیست