2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم جیش کرد رو فرششش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 72 پست

کاش بهش میگفتی بچتو پوشک کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روفرشی هم جیش رد میشهشایدم رو مبل باشه بچه وااای خدا صبرت بده اسی

دفعه بعد که بیاد ببینه کل خونرو میزبان روفرشی کرده بیشتر دستش میاد 

به همچین آدمی تذکر دادن فایده نداره

هیچی دیگه چشمتون روز بد نبینه منم خیلییی وسواس دارم داشتیم باهم صحبت میکردیم یهو بچه دست مامانرو کشی ...

درکت میکنم ابن بلا وفتی منم تازه عروس بودم سرم اومد  بچه برادررشوهرم

عروس شدن این چیزا رو هم داره دیگه یه ساله عروس شدی تازه عروس نیستی دیگه تازه عروس فوقش چهل روزه

بهرحال اثاث هاش جدیدن

عروس شدن یعنی اینکه خواهر شوهر با بچه ش بیاد بشاشه به زندگیت؟؟😐😕

عروس شدن این چیزا رو هم داره دیگه یه ساله عروس شدی تازه عروس نیستی دیگه تازه عروس فوقش چهل روزه

چه ربطی داره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بابا شما بگو کهنه عروس عروس سی سال پیش خونه مردم توالت عمومیه مگه

بعضی از مادرا بی شخصیتن مثل خواهرشوهر اسی 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
هیچی دیگه چشمتون روز بد نبینه منم خیلییی وسواس دارم داشتیم باهم صحبت میکردیم یهو بچه دست مامانرو کشی ...

اشکالی نداره بزار شوهرت ۴۰۰تومن پول قالیشویی بده.که خواهرش ۲۰۰پول ی بسته پوشک نده.اینو بگو ب شوهرت ک ب خواهرش بگه

دبگه عمرا دعوتشون کنم بمیرمم دعوت نمیکنم😭

باید جلوشون واکنش نشون میدادی

یه تشتی لگنی‌چیزی‌میزاشتی روش میگفتی از روش رد نشبد خونه نجس بشه 

سریع بعدش هم اب میکشیدی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
یه بسته پوشک بگیر واسه بچش،یه کتاب بیشعوری هم بگیر واسه مادر بچه،اومدن خونت،بده دستشون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣کتاب بیشعوری رو‌خوب اومدی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اشکالی نداره بزار شوهرت ۴۰۰تومن پول قالیشویی بده.که خواهرش ۲۰۰پول ی بسته پوشک نده.اینو بگو ب شوهرت ک ...

اخه ندارم نیستن بگم ندارن پوشک بخرن 😭یدونه نگفتن ببخشید بچمون شاشید به زندگیتون

بعضی از مادرا بی شخصیتن مثل خواهرشوهر اسی

شخصیت نداره 

ما ی دوست خانوادگی داشتیم خیلی با اصالت بود حرفش اویزه گوشم کردم

میگفت بچم برای من عزیزه برای دیگری شاید عزیز نباشه چهارچشمی حواسش به بچش بود