2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرم جیش کرد رو فرششش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 72 پست

عزیزم ببین درسته که کار خواهرشوهرت درست نبوده و حساسیت شما قابل درکه و حتی اول زندگی خیلی ناراحت کننده ست که فرش آدم اینجور نجس بشه..ولی واقعا نباید اینقدر به خودت فشار بیاری..فرش رو میدی میشورن و اون جا هم با کمی آب تطهیرمیشه...پس اتفاق غیرقابل جبرانی نیفتاده..برای این مسائل اینقدر به خودت فشار نیار...سعی کن زندگی رو آسون بگیری

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه نمیفهمه اون که شعورش می‌رسید خونه‌مردم بچشو پوشک کنه😭از خونم بو میادددو

خواهر حساس شدی با یه جیش خونه بو برنمیداره بیخیال شل کن دیگه کاریه که شده آدم دورازجون نمرده اون فرش هم نمیخواد بشه شریک عمرت دوای این ناراحتی هم یه قالیشویی هستش کاش همه مشکلات به همین راحتی حل میشدن شل کن شل کن نفس عمیق دم بازدم بده بیرون 

این که ناراحت شدی حق داری 

این حجم از وسواس اشتباه یعنی خودت نابود میشی پسفردا بچه خودت ممکن ده ها بار جیش کنه روی فرش 

می‌خوای سکته کنی یا بچه سکته بدی 

الان پسر من شب ادراری داره روز هم بخواب ممکن جیش کنه چند شب پیش تو هال خواب بود جیش کرد روی فرش اول یه کم عصبانی شدم بهش توپیدم 

اما بعد بغلش کردم کلی قربونش رفتم که عیب ندار پیش میاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

عزیزم عنتر خانم برا راحتی بچه اش نیست که پوشکش نمیکنه، برا هزینه اشع،، 

ی بسته پوشک بگیر بزار خونت هروقت اومد بگو ببندتش

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
این که ناراحت شدی حق داری این حجم از وسواس اشتباه یعنی خودت نابود میشی پسفردا بچه خودت ممکن ده ها با ...

ببخشید عزیزم ولی اینکه اول عصبی بشید بعدا فورا بغل کنید و نوازش عذرمیخوام درست نیست 

لطفاً تجدید نظر کنید بازم ببخشید 🙏

شخصیت نداره ما ی دوست خانوادگی داشتیم خیلی با اصالت بود حرفش اویزه گوشم کردممیگفت بچم برای من عزیزه ...

کاش همه مادرا همینقدر شخصیت و شعور داشتن

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند