2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 63 پست
راستش من دوس دارم سوپرایز شم بیشتر

شوهر من چند بار سورپرایز کرد اصلا سلیقه ام نبود خودش فهمید 😁وقتی هرچی لازم داریم پولش رو اونا میدن مردا همینو نشانه عشق میدونن .هر چند یه شاخه گل بخرن نخواسته ،بیشتر میچسبه به آدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا مردهایی که قبلا دوست دختر نداشتن بعد از ازدواج این کارا رو بلد نیستن و خود خانم باید بهشون یا ...

بیشتر خنگن

چون بچه من از بچگی

نه درآمد داشت نه پولی

از چیزهای کوچیک تو خونمون استفاده میکرد

منو سوپرایز میکرد

یعنی هر روز یا یه روز درمیون من سوپرایز میکرد

حتی بایه شکلات

وااای منم عاشق کادو گرفتن از همسرمم، بهش میگم من حاضرم یک چیز کوچیک بخری بگی اینو دیدم خریدم برات ، چون اینو دوست داری یاد تو افتادم حتی یک شکلات مثلا.

اما اصلاااا تو این فازا نیست

چقدرررر بهش گفتم برام گل بگیر من عاشق گلم اما انقدر نگرفته و به احساساتم اهمیت نداده که خودمم برام مهم نیست و گاهی یادم میره چی دوست داشتم قبلا

به نظرم شما اگر برات گل هم گرفت ذوق بزن و تشکر کن بزار ببینه چقدر کارش قشنگه حتی اگر دوست نداشتی الکی ذوق کن

مردا عاشق اینن از چیزی که خریده برات تشکر کنی، کارشو تکرار میکنه برات و هر دفعه سعی میکنه بهتر بشه، خودت هم بهش بگو گاهی وااای چقدر دوست دارم فلان چیزو داشته باشم

من شوهرم چیزی نمیخره که این کارارو بکنم، نهایت هدیش پوله که من برام برا خودم خرج کنم، اونم تو رودروایسی میده

نرفتم دیدن جاریم میخواستیم امشب بریم قهر کردم. گفتم خودت برو. خیلی ناراحتم اخه برادرشوهرم اصلا به بچ ...

فکر تو خراب نکنم

به نظرت ممکنه چیزی بینشون باشه

ت رو هم گاگول دیده

ببخشید رک میگم

چون به سرخودم هم شبیه این قضیه اومدالبته نه در این حد

اولش گاگول بودم 

بعدش حسابشو کشیدم

میخواد چیزی باشه یانباشه

تو هم نپزمگه مجبورت کردنمحل نده تا شوهرتم یواش یواش یادبگیره

حالا من اون برام مهم نبود اونقدر که از دست شوهرم سوختم عزیزم. شوهرم اصلانمیدونم فازش چیه؟بی معرفته نسبت به من و بچه هاش هرچند که میگه دوستمون داره ولی تو عمل و رفتارش زیاد مهم نیستیم براش کاش بچه  نداشتم طلاق میگرفتم از اول بی احساس بود. اشتباه کردم الانم برام اصلا مهم نیست فقط افسرده شدم هیچی خوشحالم نمیکنه. 

میفهممت عزیزم

ممنونم که جوابمو دادی امشب خیلی ناراحتم اصلا دلم نمیخواد برم پیشش بخوابم من عادت دارم روی تخت خودش میدونه ولی تو هال نشستم نمیخوام برم پیشش. البته که اون هفتا پادشاه و خواب دیده. همیشه تا قهر میکرد زود جاشو برمیداشتم میومد تو هال امشب خوابید روی تخت پررو خان تا حالا یک تیکه برای زندگیش نخریده تو این 17سال. 

ممنونم که جوابمو دادی امشب خیلی ناراحتم اصلا دلم نمیخواد برم پیشش بخوابم من عادت دارم روی تخت خودش م ...

بنطرم یکم بیشتر بهش محبت کن از را معکوس استفاده کن میدونم سخته ولی بخدا حواب دادنش سریعتره

عزیزم چقدر ناراحت شدم برات. شما بچه نداری؟

بچه نداشتم ک همون سال اول طلاق میگرفتم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم