2777
2789
عنوان

خواهر شوهر انقد بدجنس انقد بی رحم انقد سنگ دل آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 102 پست
بعد شوهرت روزی که سرکاره ۴۰۰ ، ۵۰۰ خرج شکمش میکنه؟؟؟چی میخوره مگه؟؟؟خب نمیتونه به جای ۵۰۰ تومن خرج ...

عزیزم چه غذای ساده ای مثلا ؟؟؟ ساندویچ سوسیس ی دونه ش ۱۵۰ برنج و مرغ ی پرسی ۲۷۰ 

شوهر من معده ش داغونه هرروز سوسیس میخوره 

چرا نمیتونید ادمو آروم کنید نظر مفید بدید غیر منطقی صحبت میکنید آخه 😅من چی میگم شما به چی ها گیر میدید!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر از همه اینا. اینه که به همسرتون ی ذره. اشپزی یاد بدین .

مثلا دم کردن برنج  .اینجور میتونه کنسرو. خورشت های. مختلف بگیره روزی صد بیوفته براش. هر دووعده رو که خورشتی نمیخوره 

املت .کوکو سیب زمینی .کوکو سبزی  .کوکتل و سوسیس ببره اونجا اماده کنه .چرخ کرده ببره سرخ کنه با برنج یا خالی .بادمجون وکدو و....... و......خیلی چیزا. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خب تو مسئول اینا نیستی شوهرت باید هرجوری شده باشه بتونه شکم زنشو سیر کنه ،اگه نمیتونست پس چرا قبول م ...

این حرف خیلی خیلی بی معنی هست

تو دوره ای که زن و مرد دارن پا به پای هم کار میکنن و تلاش و پس انداز تا بتونن از پس زندگی بربیان این حرفتون اوج نامردیه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

عجب خواهر دلسوزی...

من جات باشم اگه حرفشو انداخت پیاز داغشو زیاد میکنم میگم آره اتفاقا داداشت تعریف کرد غذاهارو بردی شوکه شدم از تعجب خشکم زد باورم نشد، آخه من خودم تحمل ندارم برادرم و پدرم گرسنه باشن من غذاشونو بخورم.انقد داداشت قسم خورد دیگه باورم شد خوردی 😐زنیکه

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
عزیزم چه غذای ساده ای مثلا ؟؟؟ ساندویچ سوسیس ی دونه ش ۱۵۰ برنج و مرغ ی پرسی ۲۷۰ شوهر من معده ش داغون ...

مثل اینکه خیلی وقته بیرون غذا نخوردی اصلا قیمت غذاهارم نمیدونی تو برو ساندویچ سوسیس بخر ۱۵۰ شد بیا من ۱۵۰ تومن هم بزارم روش بزنم کارتت  😏 

تازه هم شوهر پیدا کردی انگار خیلی هول شوهر بودی مثل این شوهر ندیده ها رفتار میکنی 

بهتر از همه اینا. اینه که به همسرتون ی ذره. اشپزی یاد بدین .مثلا دم کردن برنج .اینجور میتونه کنسرو. ...

عزیزم شوهر من خیلی خیلی بد غذاست اصلا کوکو و این چیزا نمیخوره منم براش همیشه برنج و مرغ سرخ شده میزارم اصلا غذای آبکی دوست ندارع اینم به واسطه غذاهایی هست که سرکار بهشون دادن.. ماکارونی نمیخوره عدسی نمیخوره میگه سال ها اینارو دادن بهمون .. بعدم شوهر من سر شیفته ۱۲ ساعت ۱۲ ساعت دیگه هم توی خوابگاه هست که یه اجاق کوچیک برای گرم کردن غذا و یه یخچال برای جای آب گذاشتن بنظر شما اونجا قابلمه و صافی و برنج و روغن هست؟ بعد چندین نفر اونجا هستن ..اونجا مختص همسر من نیست ..

وقتی اینطوری ،بزارش خونه پدرت ،یخچال خونه پدرت 

ازاینجا رفتنی ببره 

وقتی اومد همون تازه به تازه درست کنی بهتره 

چنین افراد پررویی ،دریده هم هستن درعین حال 

یعنی بگی چرابردی ،میان میخورنت ،یه جوری که خودت بگی ببخشید منظوری نداشتم .اون اگه شعورداشت به پدروبرادردیگه اش رحم میکرد 

هیچی نگی‌به نظرم بهتر

مثل اینکه خیلی وقته بیرون غذا نخوردی اصلا قیمت غذاهارم نمیدونی تو برو ساندویچ سوسیس بخر ۱۵۰ شد بیا م ...

باشه عزیزم شما درست میگی توی دنیا واقعی ما رحم نمی‌بینیم این که فیکه! 

شما هنوز به این درک نرسیدی اینجا ایرانع مغازه با مغازه قیمتش فرق داره چه برسه شهر من با شهر شما ! ۱۵۰ هم بزار جیبت کم نیاری

وقتی اینطوری ،بزارش خونه پدرت ،یخچال خونه پدرت ازاینجا رفتنی ببره وقتی اومد همون تازه به تازه درست ک ...

من شب قبل رفتنش درست میکنم دیگه کسی نمیرع که برداره شوهرم ۶ صبح میرع سرکار 

ولی ایندفعه دوروزه با تاخیر رفت اینجوری شد 

به نظر من الان سیاست اینه به شوهرت بگی من روم نمیشه به خواهرت ناراحتیمو بگم لطفا خودت جوابشو بده بزار شوهرت بگه اونوقت تو هم بد نمیشی 

اگه نگفت هم هر وقت دیدی بهت گفت بگو نوش جونتون ولی وقتی داداشت بهم گفت و فهمیدم خوردین باورم نشد گفتم دروغ میگی خواهرت اینطور ادمی نیست حتما دو  وعده هم اون میپزه براتون میاره 

باشه عزیزم شما درست میگی توی دنیا واقعی ما رحم نمی‌بینیم این که فیکه! شما هنوز به این درک نرسیدی این ...

اهمیت نده به حرفاش مشخصه انقدر تحقیر شده و محبت از همسرش ندیده که محبت شما به همسرتون براش قابل هضم نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم شوهر من خیلی خیلی بد غذاست اصلا کوکو و این چیزا نمیخوره منم براش همیشه برنج و مرغ سرخ شده میزا ...

دیگه. اینا چی ایی بود که ب ذهن من رسید.اینجور باشه این مقدار غذا هم تو یخچال جا نمیشه.یا پاتک میخوره 

من چون خودم تجربه زندگی تو خوابگاه و داشتم. اینا رو مثال زدم. نیازی هم ب ابکش و ...نداره. ی قابلمه و ماهیتابه میخواد. مگه مهمونی میخواد بده که برنج ابکش کنه .کته کنه ی ربع اماده میشه. میتونه مرغ و خودش سرخ کنه هر هفته ی مرغ پاک شده ببره هر روز ی تیکه بپزه. یروز سرغ کنه یروز ربی و...چند وعده درست کنه چند وعده ببره.

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "