2777
2789
عنوان

چند شبه درست نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 124 پست
همسره منم مشکل داره خیلی گرفتار شدیم خودت مشکل خاصی نداری؟من خودمم اندومتریوزم اما هرماه فولیکول بال ...

همسرت از لحاظ واریکوسل معاینه شده؟ آندومتریوز خودت مشکلی نداره چون فولکول بالغ داری

قهر کردم چند روزه اومدم خونه بابامسر همین بچه دار شدن زده به سرم به خاطر همه چی یهو یه دعوا راه میند ...

عزیزم همسرت داره دارو میخوره شما هم آروم باش و کنارش گناه داره . حتماااا بچه دار میشی گلم ولی بد اخلاقی این روزات تو دل شوهرت میمونه .. کنار داروهاش تقویتش کن خودتم همین طور خوراکی مقوی و گرم مزاج بخورید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم به خدا همین بیشتر اذیتم میکنهکه اون طعم بچه دار شدنو چشیده ولی من پاسوز اون شدمخدا منو ببخش ...

خودت داری میکی اذیتش میکنی اگر واقعا همسر خوبیه سر این موضوع اوقات تلخی نکن واقعا میفهمم سخته من سه ماهه اقدامم همش غصه میخورم شما چند سالع حق میدم خیلیی خسنه خودم دارم اذیت میشم بیشتر از شما 

اما میکم شما قهر نباید بکنی واقعا برو اشتی کن

شما ک نمیخای سر این موضوع جدا شی ازش

عزیزم همسرت داره دارو میخوره شما هم آروم باش و کنارش گناه داره . حتماااا بچه دار میشی گلم ولی بد اخل ...

باورتون میشه از خودم بدم اومده

یه وقتایی که انگار هیچی دست خودم نیست حرفایی میزنم که اگر اون به من زده بود من می مردم 

امیدوارم خدا منو ببخشه و بهم آرامش بده 😔

چرا عزیزم؟

۷ساله بچه دار نمیشم الان شوهرم داره زن دوم میگیره بخدا نابودم هرچه صدا اماما زدم بی فایده بود هرچه صدا امام رضا زدم بی فایده بود دیگه تا زنده هستم اسم امام رضا نمیارم باهاش قهرم تا قیامت 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
خودت داری میکی اذیتش میکنی اگر واقعا همسر خوبیه سر این موضوع اوقات تلخی نکن واقعا میفهمم سخته من سه ...

بارها بهش گفتم بچه دار نشیم جدا میشم

بارها اشکشو سر بچه دار نشدن درآوردم

به خدا دست خودم نیست

نمی دونی تو چه عذابیم 

بعدش خودم مثل چی پشیمون میشم 

همسرت از لحاظ واریکوسل معاینه شده؟ آندومتریوز خودت مشکلی نداره چون فولکول بالغ داری

با داروهایی که دکتر زنان بهم میده لتروزول اره فولیکولم بالغ میشه امپول ازاد سازی زدم دوماه اما نشدیم حامله

عدد ذخیره تخمدانم توی ازمایش خونی ک دادم یک ممیز دو بود

واریکوسل نداره همسرم 

یکی از داییش های همسرم بجه نداره ۱۰ ساله عروسی کرده انگار ارثیه بخدا توی ژنشون هست که اسپرمشون صعیف باشه 

همسرمم دارو مصرف میکنه ها دکتر اورولوژی گفته بهتر شدی برو طبیعی اقدام کن اما تا چند ماه اگر نشدی برو ای وی اف کنید یا ای یو ای 

۷ساله بچه دار نمیشم الان شوهرم داره زن دوم میگیره بخدا نابودم هرچه صدا اماما زدم بی فایده بود هرچه ص ...

اجب شوهرت بیشعوره ینی جی بخاطر بجه میره زن دوم میکیره اجب ادمایی پیدا میشن 😓😓😓خیلی سخته درکت میکنم

باورتون میشه از خودم بدم اومدهیه وقتایی که انگار هیچی دست خودم نیست حرفایی میزنم که اگر اون به من زد ...

عزیزم شما روند درمان درست دنبال کن . شاد باش و ب شوهرت عشق بورز انشالله که خدا هم کمک می‌کنه ب آرزوت می‌رسی . شوهرت عصبی میکنی سیستم بدنیش بهم می‌ریزه . 

وای خداخودش گفت میخواد زن بگیره؟

اره همه چیزش آماده کرده خونه اجاره کرد با تمام وسایل ای هفته هم رفتن امام رضا 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
بارها بهش گفتم بچه دار نشیم جدا میشمبارها اشکشو سر بچه دار نشدن درآوردمبه خدا دست خودم نیستنمی دونی ...

خب جرا اینطو‌ری میکنی بجه میخای جیکار واقعا

بجه بیاری نهایت یدونه میاری دگ بزرگ میشه مشخص نیس جطوری بشه ایندش 

بژرک میشه ازذواج میکنه میره بخدا 

فقط شوهرت برات میمونه

عزیزم شما روند درمان درست دنبال کن . شاد باش و ب شوهرت عشق بورز انشالله که خدا هم کمک می‌کنه ب آرزوت ...

درسته حق با شماست 

چشم‌عزیزم

ممنونم از شما 

الهی که خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

الان کامنت بالا ببینید این خانم نوشته همسرش به خاطر بچه دار نشدن میخواد زن بگیره 

چقدر دردناکه خدا کمک کنه به هممون💔

پوستشو کندم انقدر دارم اذیتش میکنماونم دیگه زده به سیم آخرنمی دونم دارم چه غلطی میکنمخدا بهم آرامش و ...

استرس و اعصاب خوردی که داشته باشی انتظار باردار شدن نداشته باش

ماهی که به بچه فکر نکردم  باردار شدم

همسرم تعداد اسپرم کمی داشت و بسیار ضعیف

تمام زندگیم فدای پسرم ❤️