2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مردها با خانوم ها فرق میکنند عشق اولشون به سختی فراموش میکنند یا فراموش نمیکنند 

موضوع بعدی میگی دختر دایی اش تهران تو شهر شما نیست که تن تن همدیگرو ببینن این خوبه و بعد اینکه خودت داری میگی همسرت با توجه به مخالفت خانواده ات بازم پا پس نکشیده و خواسته باشما ازدواج کنه پس یعنی دوست داره اینم خیلی خوبه و در آخر شما دارین میگین چند ماه عقد کردین به خودتون فرصت بده فقط این جمله را از من داشته باش دیوار عشق و محبتت انقدر بلند بچین تا همسرت حتی اگرم بخواد ولی نتونه بپره باهاش صحبت کن بگو من امشب از این رفتارات ناراحت شدم و خیلی به دلم اومده بزار بفهمه که ناراحت شدی اما لحنت نباید تند باشه یا قهر  باشه 

من تا وزن ایده آلم 16 کیلو فاصله دارم وزن فعلی 76 وزن هدف 60 قد 162 به خاطر سلامتیم لاغر میشم همین و بس 
دلم آشوب آروم نیستم نمی تونم بخوابم استرس دارم

میدونم درک میکنم خودم بعد زایمان اول فعمیدم اقام با نوه عموش رفیق بودن و عشق و عاشقی بخاطر بچه هچی نگفتم...چندبار دیگم فعمیدم رفیقن...وای بخاطر بچها کوتا اومدم....خدامیدونه و دلم....خداروشکر زودی فهمیدی

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
اومدی تازه کردی

شهرخاموش دلم رو

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مدت ها زمان میبره فراموش کنه اون خانم رو شاید هم نتونه اگه طلاق نمیتونی صبر و تحملت رو ببربالا

فکر کنم راهی جز صبر نباشه🫠🥲

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
😂😂😂مرسی واقعا...دوست داشتنشو نمیدونم...ولی من خودم قبل ازدواج باهمسرم یکی رو در حد مرگ دوسش داشتم ...

اصلا مهم نیست بنظرم

شوهر منم میخاسته با یکی ازدواج کنه ک باهم کات کردن 

الان میگه خداروشکر ک تو اومدی تو زندگیم

یجوری باش ک همچین حسی بهش دست بده

منکه اصلا ب رو خودم نیوردم

مهم اینه مال منه الان

عزیزم به نظر من خیلی شفاف حرفتو بهش بگو

بگو وقتی شما باهم گذشته ای داشتید و به هر دلیل تموم شده و هردو متاهل و متعهد هستید این نگاه ها چه معنی میده ازش بپرس 

چیزی که من از زندگی ۱۰ سالم فهمیدم اینه که تو هر مسئله ای به زبون آوردن و حرف زدن خیلی بهتر از نشون دادن دلخوری با تغییر رفتار و سردی و اینجور چیزاست 

از الآن تمرین کن که حرف بزنی نزار تو دلت بمونه و تبدیل به زخم قدیمی بشه

حرف بزن باهاش خیلی راحت علت دلخوریتو بگو ازش سوال کن  

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
معنی اینو داره بزنی دک و دهنشو پر خون کنی مرتیکه ی هول

اگه از من بود دقیقا همین کار رو میکردم بخدا

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

بشین بهش بگو من احساس کردم شمابهم نگاه میکنید بگو واقعا اگه عاشق کسی دیگه هستی پای منو وسط نکش بخدا بی عشقی وبی محبتی زن هارو پیر وافسرده میکنه حرف از زیر زبونش یاازدلش دربیار  اگه زیر بار رفت گفت نه نگاه نکردم چیزی نیس کوتاه نیا احتمالن  اگه زیر باررفت یابرای اینه ک نمیخاد توناراحت شی یااینه ک هنوزم  دوسش داره  وازتو پنهون میکنه ازهمین الان باهاش رک راست حرف بزن بگو ک به محبت وتوجه تونیاز دارم دوست ندارم چشمات جزمن کسی رو ببینه تومشت 

یه فیلم بهت معرفی میکنم، ببین... این انگلیسی ها خداوندگار سیاست هستن... واقن ما ایرانی ها بی سیاست و ساده ایم..‌ دختره شوهرش یکی رو دوس داشت ولی نشد باهم ازدواح کنن... و دختره سکوت کرد تا جایی ک علنی مرده با زنه رابطه گرفت، اون موقع خر شوهرش رو چسبید و زندگی رو کامل گرقت تو دستش....

دخترم بذار بری سر خونه زندگیت بعد میفهمی نگاه کردن شوهر به دختردایی متاهلش که قبلا همو میخواستن چقدر موضوع بی اهمیتی هست 

عزیزم مگه اینا مدام میخان همدیگه رو ببینن؟!

رها کن بره توروخدا اینقدر خودتونو شل نگیرید پیش شوهراتون مگه شوهر چه موجودی که نگاهش اینقدر میتونه ما زنارو به هم بریزه محکم باش عزیزم 

هر رابطه ای بالا پایین داره...بخوای سر هرچیزی طلاق بگیری ک نمیشه.. اونوخ سنگ رو سنگ بند نمیشه ک...علت ماندگاری روابط پدر مادرمون همین سازگاری بالاس... برای یه نگاه کردن خدایی طلاق و اینا مسخره اس...