2777
2789
علت طلاق چی بگم مثلا؟؟؟نگاه بهم دیگه.؟؟بنظرت منطقی هست؟

شما الان خودت جواب خودتو دادی

خب نگاه کنن چی میشه مگه

اعتماد به نفس داشته باش 

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

بنظرم اصلا به شوهرت نگو حساسش نکن .... فقط سرد باش دو روز زمان بده بعد تو لفافه بگو اگر روزی ادم بفهمه طرفش دلش جای دیگست باید جدا شه و گرنه خودش بی ارزش نیشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چون اون ازدواج کرده و بچه دو ساله داره ولی وقتی شوهرم میگه نباید دختر ۲۵ساله میگرفتم مشخصه که من ...

فک کردم داری زندگی میکنی....انشاللع یه بخت خوب گیرت میاد

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن

قبل اینکه ایشون رو ببیند با شما چجوری رفتار میکرد 

بدون یه حس گذرا براش پیش اومده چون اون دوران گذشته

و اینکه اینقدر عاقل نشده که بدونه با وجود شما دیگه نیازی به اون نداره

شما با برخورد سرد و سنگین بهش حالی کن تا متوجه اشتباهش بشه 

ینی چطوری؟؟؟؟اخه ازدواج منو شوهرم اجباری نبوده.و خودش کاملا دلی خواسته حتی خانواده منم خیلی هم مخالف ...

ازدواج منم اختیاری بود 

تصمیم درست ازدواج با همسرم بود 

ولی اونم عشق اولم بود یه زمانی دوسش داشتم 

چرا بهم نرسیدن؟

من راستش دقیق نمیدونم ولی خواهرای شوهرم میگفتن که اون موقع شوهر من تو قید و بند ازدواج نبوده و سر یه مشکلی پسرداییش و شوهرم باهم دعوامیکنن و قطع رابطه میکنن...چند وقت پیش مارو عروسی همین دختره دعوت کردن که من نرفتم ...فقط در همین حد میدونم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
غمت نباشه خدای تو هم بزرگه....بزار بره پای لیاقتش

نمیدونی وقتی مامان بابامو میبینم چه دردی میکشم آخه ما دوتا دختریم از صفر خدشونو کشوندن بالا درس خوندیم بیکار موندیم الانم ازدواج که بشه طلاق این همه پاک بودن بدرد این دنیا نخورد