البته جدا از شوخی چهره بعد مدتی از زندگی مشترک تکراری میشه ..مهم اخلاق وشخصیت طرفه...بعد ده سال این تجربه من بود...البته قیافه ام دوطرف هم باید ب هم بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تسلیت میگم عزیزم دیدم چند وقتیع نیستین منم ۵ ساله پدرم فوت شدم درک میکنم سخته
کم و بیش هستم
همدمم همین سایته
روح پدرت شاد...خیلی سخته
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدا رحمت شون کنه روح شون شاد و در ارامش امیدوارم خداوند صبری بیش از غم تون عطا کنه. آمین
قربونت برم مهربونم
خدا نگهداره عزیزاتون باشه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنونم از لطفتون متاسفم خدا رحمتشون کنه ...انشالله که غم اخرتون باشه💋💋🫂مامانی من دوستت دارما بیا ...
قربون دختر گلم
غم نبینی مادر
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام