2777
2789

خب امروز برا سومین بار با پسری که ۲ ماهه در ارتباطم رفتم دیت...

راستش نسبت به دفعه های قبل راحت تر بودم و حس بهتری داشتم...

از لحاظ اخلاقی بیسته.بسیارر با شخصیته.حمایتگره.حتی مواظب بود دستش به دستم نخوره.خیلی کاریه.با غیرته.لاشی نیس.خلاصه خوبههه...۲۳ سالشه،هم سربازه و هم شاغل و کلا مرد زندگیه و خیلی با وجود سن کمش پخته اس😅🤭

من خیلی دنبال عیب گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم

ولی یه سری چیزا هست ک منو به شک میندازه...

مثلا وضعیت فرهنگی و مالی خانواده اش ازمون کمتره...ما مرکز شهریم و اونا خارج شهر...

چهره اش معمولیه ینی بد نیس ولی من از نظر چهره ازش سرم...ولی هیکل و قدش خوبه قدش۱۸۸ و ورزشکار..‌.من قدم ۱۷۳ و اندامم خوبه خودمم دانشجو پرستاریم...

امروز حس بهتری داشتم ولی هنوز ۱۰۰ درصد راضی نیستم...

من شغل و وضع مالی پدرم خوبه و از سنتی خواستگارای خوبی میاد بعد هاا...الان ۲۱ سالمه...

بنظرتون چیکار کنم؟بنظرتون پسر خوب بازم هست؟

کو عکسای دستتون

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی احساس میکنم دلت باهاش نیست مخصوصا اونجا که دنبال عیبی انگاری دنبال چیزی میگردی تا ترکش کنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

لایک

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

احساس کردم مرد زندگیه 

ولی اگه قرارتون بر ازدواج‌شد حتما مشاوره پیش از ازدواج‌برید 

فقط هم به امید خواستگارای بهتر نپرونش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عقلم باهاشه دلم فعلا نیست ولی بهتر شدمکلا ب پسرا گارد دارم

وقتی دلت باهاش نیست لطفا بازیش نده 

سیع کن با خودت حل کنی این موضوع رو 

خودت داری الان قشنگ میگی اختلاف طبقاتی برات خیلی مهمه و داری میگی که قراره کیس های مناسب تری پیدا کنم پس بچه بازی درنیار وقتی دلت باهاش نیست ن خودتو ن اونو الکی الاف نکن چونکه تو زندگی همش خودتو با بقیه مقایسه میکنی میبینی اون دوستت که مثلا مث خودت پرستاره تونسته مخ دکتر رو بزن ولی تو ن شوهرت دکتر نیست و..... ببین من اینو بشخصه اطرافم زیاد دیدم خوددانی 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹