2777
2789
منم یکی میخام که خوش اخلاق باشه با سواد باشه عاشقم باشه خانوادش خوب باشن خونه و ماشین هم داشته باشه ...

چیز دیگه هم میل دارید قربان؟🧐

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات دعامیکنم به خواستن برسی

ممنونم❤️

ان شالله رفع حاجت خواسته ی قلبی همه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

منم خیلی دلم گرفته چند روزه 

دلم میخواد از تنهایی در بیام و ادم مناسبم سر راهم قرار بگیره 

خیلی این روزا غمگینم و درگیر مشکلات واقعا دوست داشتن و دوست داشته شدن و داشتن یه مرد حامی و تکیه گاه باعث حال خوبم میشه 

خودم میدونم نباید ادم حال خوبشو به یه مرد گره بزنه چون اسیب میبینه ولی من این روزا خیلی احساس تنهایی میکنم و همچین چیزی رو میخوام 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

نه سلامتی فقط همینا😂😂البته یه اینطوری پیدا کردم کراش زدم ولی اون منو نخاست😂

شانس ما تو زندگی : 

قد بلند یه معیار زیباییه عزیزم

خیلی هم خوبی منم قد بلندم و از این موضوع خیلی راضی ام همه دخترا قشنگن کوتاه و بلند نداره 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

هنوز راه داری فقط حواست باشه تو زندگیت همه گرگن این نصیحت من به تو

یعنی همه مرد ها منظورته ؟