2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکی میخام که خوش اخلاق باشه با سواد باشه عاشقم باشه خانوادش خوب باشن خونه و ماشین هم داشته باشه ...

داشتم به حرفات امید وار میشدم و فکر میکردم تو منطقی باشی تا اینکه رسیدم به متن اخرت باز نا امیدم کردی

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

من فقط پول مهمه برام

پولللل

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

داشتم به حرفات امید وار میشدم و فکر میکردم تو منطقی باشی تا اینکه رسیدم به متن اخرت باز نا امیدم کرد ...

کدومش که گفتم قدش بلند باشه یا خونه و ماشین داشته باشه 😂

الهی خیلی شکرت😍♥️☘
دنبال اخلاق باشید.. خوشکل بی اعصاب یا خیانت کار به چه درد میخوره... زندگیا از دور قشنگه داخلش و باطن ...

کاش میشد این حرفو با طلا نوشت...

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

امروز با شوهرم رفتم یه بازارچه که همه مشتریاش فقط مرد بودن نشستم تو ماشین یه مرد جالب و خوشتیپ ندیدم . بعد یک ساعت که شوهرم اومد گفتم مردا چه موجودات پلشتی هستن کنار هم باشن هیچی از زیبایی خلقت نشون داده نمیشه.... مردا ذاتا همینن بین صدتا شاید یکی خوشتیپ بیاد بیرون

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .