2777
2789
من به خاطر شخصیت نبود عقیده ام مثل خانواده پیمان اینا نبود کلا از اینجور آدما بدم میاد

خانواده پیمان ننش خیلی دخالت میکرد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

از همین عصبی‌ میشم‌ آدم باید منطقی باشه دلیل‌ نمیشه‌ بخاطر بازیگر آدم‌ طرف نادرست‌ رو انتخاب کنه‌ که

منم مثل تو فکر میکنم من بیشتر از روی کاراشون میگم کی مقصر بود کی نبود

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن من فقط ب خاطر تیپ و هیکل آقا آرش ازش خوشم میاد ربطی ب کاراکتر نداره

😂😂💔

زنبیل به دست صب تا شب تو کوچه بود زنک ببینه کی میره خونه اینا کی میاد😑🤦🏼‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
زنبیل به دست صب تا شب تو کوچه بود زنک ببینه کی میره خونه اینا کی میاد😑🤦🏼‍♀️

وای دقیقا 😑😑😑

منم هر بار شروع میکنم این چندشا چیه میبینی حیف وقتت نیست آه حالم بد شد صداشو قطع کن و فلان که صدای خ ...

عزیزمممم🤣🤣🤣

بخدا دقیقا اینم همینو میگه👌🏻🤦🏻‍♀️🤣

میگه موندم این چرت و پرتا چی دارن نشستی داری نگاه می‌کنی ولم نمیکنی،

اخم کرده میگه چنانم دل میسوزونی و از ته دل میگی (بیچاره آرش) واسه من اینطور دل نمی سوزنی🤣🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
عزیزمممم🤣🤣🤣بخدا دقیقا اینم همینو میگه👌🏻🤦🏻‍♀️🤣میگه موندم این چرت و پرتا چی دارن نشستی داری نگ ...

🤣🤣

من نمیبینم 

احساس میکنم همون اولین بارم نصفه نیمه دیدم اشتباه کردم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
🤣🤣من نمیبینم احساس میکنم همون اولین بارم نصفه نیمه دیدم اشتباه کردم

من سر سریال‌های‌ ماه و پلنگ و یاور خیلی حرص و جوش‌ خوردم‌ هر وقت‌ می‌دیدم‌ ماه و پلنگ داره پخش‌ میشه‌ سریع‌ رد می‌شدم‌ از کانالش‌

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
وای😂😂😂حالا شوهر من خیار میخوره صداش عصبیم کرده میخوام خیار از دستش بگیرم پرت کنم تو دیوار کلشو تک ...

مردم بخدا از خنده🤣🤣🤣🤣🤣

راس میگن دیگه👌🏻🤣

ولی کیمیا پدر بدبختو درآورد،آرش اگه عاقل بود باید کلا می‌رفت و دیگه برنمیگشت🤣

دختره از همون روز اول واسه بدبخت قیافه می‌گرفت،زندگی رو جهنم کرده بود واسش🤣🥴🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه