2777
2789
🤣🤣یک ذره حس تو وجود. آرش ندیدیم ولی پدر آرش واقعا قشنگ نقش بازی کرد مامانم کیمیا رو میدید همش به م ...

حاضرم یه پولی بدم ننه پیمان و کیمیا و اون دخترخاله پیمانو انقد بزنن صدا 🐶بدن 🗿

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یچه ها در مورد کیمیا ب توافق رسیدیم لیاقتش پیمام بود بیاین در موررد شهرزاد حرف بزنیم لیاقت اون قباد ...

اون که صد البته فرهاد‌ هیچ‌ وقت درک‌ نکردم‌ چرا همه‌ میگن‌ قباد احتمالا به خاطر شهاب حسینی وگرنه شهرزاد عاشق فرهاد بود عشق‌شون‌ دو طرفه‌ بود همه باید طرفدار عشق دو طرفه باشند‌ نه یه عشق یه طرفه‌ که سرتاسرش‌ پر از خوداهی‌ بود

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
قبااااااااااااااااد : تو ب من قول دادی شهرزاد

قباد خیییییلی نامردی کرد من دلم برای زنش سوخت از همه بدتر پدر شهرزاد نامردی کرد فرهاد بیچاره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حاضرم یه پولی بدم ننه پیمان و کیمیا و اون دخترخاله پیمانو انقد بزنن صدا 🐶بدن 🗿

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انگار تو کوچه می‌خوابیدند همش تو کوچه بودن یا خونه کیمیا اینا

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اون که صد البته فرهاد‌ هیچ‌ وقت درک‌ نکردم‌ چرا همه‌ میگن‌ قباد احتمالا به خاطر شهاب حسینی وگرنه شهر ...

خب همش بخاطر شخصیت‌ها هست دیگه پس چی😂😂😂مثلا اگر تو فیلم کیمیا جای آرش و پیمان عوض میشد میشدن طرف پیمان😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من انقد نشستم گفتم که کیمیا لیاقتش همینه و بیچاره آرش و...

شوهرم حرصش دراومد دیگه پاشد رفت🤦🏻‍♀️🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

چقد از خودم راضی ام ک فقط یبار اونم اولاشو دیدم فقط😄😄نصفه ولش کردم بس رو مخ بود....عجب فاجعه ای درست کرد کارگردانش عمرا فکر میکرد کیمیا و پیمان انقد نفرت انگیز بشن و برعکس ارش ادم خوبه بشه😂😂😂😂😂خیرسرش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
یچه ها در مورد کیمیا ب توافق رسیدیم لیاقتش پیمام بود بیاین در موررد شهرزاد حرف بزنیم لیاقت اون قباد ...

من خودم با قباد بیشتر حال میکردم مظلومم بود ولی خب شهرزاد و فرهاد کلا بیشتر مناسب هم بودن هرچند بعضی جاها دیگه این فرهادم چرت و پرت زیاد میگف بیشتر عاشق مصدق بود تا شهرزاد🗿😂

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خب همش بخاطر شخصیت‌ها هست دیگه پس چی😂😂😂مثلا اگر تو فیلم کیمیا جای آرش و پیمان عوض میشد میشدن طرف ...

ن من فقط ب خاطر تیپ و هیکل آقا آرش ازش خوشم میاد ربطی ب کاراکتر نداره

خب همش بخاطر شخصیت‌ها هست دیگه پس چی😂😂😂مثلا اگر تو فیلم کیمیا جای آرش و پیمان عوض میشد میشدن طرف ...

من به خاطر شخصیت نبود 

عقیده ام مثل خانواده پیمان اینا نبود 

کلا از اینجور آدما بدم میاد 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من انقد نشستم گفتم که کیمیا لیاقتش همینه و بیچاره آرش و...شوهرم حرصش دراومد دیگه پاشد رفت🤦🏻‍♀️🤣

منم هر بار شروع میکنم این چندشا چیه میبینی حیف وقتت نیست 

آه حالم بد شد صداشو قطع کن و فلان 

که صدای خانوا ه در میاد 😂

من انقد نشستم گفتم که کیمیا لیاقتش همینه و بیچاره آرش و...شوهرم حرصش دراومد دیگه پاشد رفت🤦🏻‍♀️🤣

وای😂😂😂حالا شوهر من خیار میخوره صداش عصبیم کرده میخوام خیار از دستش بگیرم پرت کنم تو دیوار کلشو تکون میده دستشو میبره سمت تلویزیون به آرش میگه مرد نشدی زندگیتو نگه داری خاک تو سرت 😂😂😂

از همین عصبی‌ میشم‌ آدم باید منطقی باشه دلیل‌ نمیشه‌ بخاطر بازیگر آدم‌ طرف نادرست‌ رو انتخاب کنه‌ که

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋