2777
2789
عنوان

وااای بچهااا چقدر خابگاه خرج دارهههههه😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 97 پست
کجا ست خوابگاهت کدوم شهر اراک نیستی؟

ببینم تو چیا میخوای بخری؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما نباید نو باشه که 

دختر من یه تشک وپتو و بالش از همونایی که تو خونه داشتیم برد 

تو خونه همه هم که پر از ظرف وظروفه 

پلو خوری وخورشت خوری وکاسه ولیوان  و قاشق چنگال از هر کدوم دوتا براش گذاشتم 

از وسایل بهداشتی یه حوله حمام ویه حوله دست وصورت  ویه مسواک ولیف فقط خرید 

دوتا قابلمه و یه ماهی تابه براش گذاشتم اونم از همونایی که تو خونه داشتیم 

دیگه بقیه همون وسایل شخصی که تو خونه استفاده می‌کرد رو با خودش میبره و میاره 

مثل عطر و اسپری ولوازم آرایش ولباس 

چقدر سختش میکنید دختر منم همش نگران هزینه هاست 

بابا بخدا تو خونه هم که بمونید همین هزینه ها رو دارید 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
ببینم تو چیا میخوای بخری؟

من خریدن فقط یدونه قابلمه کوچیک یدونه ماهیتابه کوچیک ویه جفت دمپایی پلاستیکی و یه تشت کوچیک وگیره لباس یه صافی کوچیک میخوام بخرم بقیه چیزای مورد نیازهم ازخونمون میبرم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
فک کن حتی داشته باشن قطعا نو نیست که هرقدرم ملافه بندازی بازم یجوریه

یه ملافه میکشم روش چکار کنم دیگه بخواییم حساب کنیم حموم دستشویی هم عمومیه تمیز نیست دیگه این وسواس حساس بودنا برای خوابگاه مناسب نیست شرایط سخت سخت تر میشه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
حتما نباید نو باشه که دختر من یه تشک وپتو و بالش از همونایی که تو خونه داشتیم برد تو خونه همه هم که ...

مرسی ازتون

خب رو تختی و این چیزا جی؟؟؟ 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

حتما نباید نو باشه که دختر من یه تشک وپتو و بالش از همونایی که تو خونه داشتیم برد تو خونه همه هم که ...

اخه اونجا حس میکنم خیلی احتیاجه وسیله های بهداشتی و اینا بیشتر بخریم

من خریدن فقط یدونه قابلمه کوچیک یدونه ماهیتابه کوچیک ویه جفت دمپایی پلاستیکی و یه تشت کوچیک وگیره لب ...

وسایل شخصی و بهداشتی چی،؟

مرسی ازتونخب رو تختی و این چیزا جی؟؟؟

روتختی نمیخواد دیگه وقتی تشک از خودتون برین 

خوش ملحفه داره دیگه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
روتختی نمیخواد دیگه وقتی تشک از خودتون برین خوش ملحفه داره دیگه

دختر شما از خودش تشک برد

یا اونجا داشت

خب یه ملحفه وبالشت وپتو که خب توهمه خونه هاهست

لباس هم که مگه از قبل نداشتی

یه قابلمه وماهیتابه قدیمی مامانتو ببر

با لیوان وقاشق وچنگال 

سخت نگیر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وسایل شخصی و بهداشتی چی،؟

هرچی توخونه دارم میبرم حوله همه چی همون چندتا نوار بهداشتیو کرم شامپو صابون دستمالو خمیر دندون میبرم هرچی توخونه دارم میبرم دیگه چرا همه چی نو ببرم؟؟

اره خب یه چیزای هست که مصرفیه وقتی تموم بشه باید بخری دیگه زیاد نخر 

کم کم بخر هر وقت تموم شد دوباره میخری 

چی مثلا

شامپو وصابون ولیف ومسواکه 

ایناهم از قبل داری دیگه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏