2777
2789
عنوان

نامزدم باز دست خالی اومد خونمون واقا چجوری روش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 163 پست
حداقل ی شاخه گلو بیاره دیگه

گلم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمن همش بستنی میگرفت میاورد

بیشترشو مامانم میخورد

الان مامانم دیابت داره

میگم مقصر تویی😅😅🤪

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یه مستند دیدم ببخشید یه خانم ۴۰ ساله که سالها تن فروشی میکرده رو ازش تست بکارت گرفتن و دیدن بکارت د ...

برای هر مردی مهمه زنش ناموسش چی بوده چکاره بوده چ حرفای میزنی 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

یعنی هربار باید یه چیزی باید بخره؟ 

منم 6 ماهه عقدم

اولا خب یه گلی شیرینی 

میوه میخرید

ولی هربار که قرار نیست چیزی بخره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شاید بلد نیست خودت بگو هوس فلان چیز رو کردم 

تا بدونه دوس داری وبخره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اگه برای تولدت یا مناسبت خاص هدیه می‌گیره یا گل میده بدون اینکه دیگه هر دفعه بیاد خونتون یه چیزی بیاره واقعاً بیجاست همون برای بار اول باید با شیرینی بیاد دیگه باقی نیازی نیست

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

مردی؟قرار نیست تا اخر عمر بیار که ی مدته بعدشم هر روز نیست ولی اگر اینکارو بکنه اون حس خوب تا ابد با ...

یه شاخه گل فکر میکنم 100 تا 150 قیمتشه. اگه 10 شاخه در ماه بخری، طی 5 ماه میشه 5 تا 7.5 میلیون.

من چون علاقه‌ای به گل ندارم فکر میکنم اگه مثلا یه هدیه بخرم که قابل استفاده باشه بهتره. یا مثلا طلا که بشه پس‌انداز کرد.

ولی بازم باید دید سلیقه طرف مقابل چیه. وگرنه هدیه رو که آدم برای خودش نمیخره!

من نامزدم چند سریه ک نمیاره😑

اونم بخاطر دعوایی ک مامانم راه انداخت و گفت بهش بگو من چیزایی ک میارمو دوس ندارم وظیفته ک بیاری

اونم گفت چیزی نمیارم ک دوس نداشته باشی😑

اونسری بهش گفتم 

گفت وقتی قراره دعوا کنی بگی دوسش ندارم چرا بیارم

واقعا ناراحت شدم از خودم ک گول حرفای مامانمو خوردم و دلشو شکستم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️