2777
2789
عزیزم بخدا خبری نیست منم مجرد بودم فکر میکردم قراره همش تو بغل کسی باشم و... ولی ازین خبرا نیست حداق ...

چند وقته متاهلی؟؟؟کلا نیست یا مشگلی تو زندگیتون دارین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خدا این نیاز در انسان قرار داده اصلا از این بحث بگذریم آیه قرآن هست انسان با ازدواج با همسرش به آ ...

من نمیدونم مشکلت نیازه یا مشکلت ازدواجه

چون اینا مسائل تفکیک شده هستن

ولی یه چیزی رو از من بشنو به عنوان خواهرت

کسی اعصاب بهم ریخته تو رو درمان نمیکنه

کسی تو رو به آرامش نمیرسونه

کسی نمیاد مشکلات اعصاب و روانت رو حل کنه

احساس تنهاییتو کسی نمیاد یکدفعه کاملا از بین ببره

این اتفاقا با اون شاهزاده ای که تو ذهنته اتفاق نمیفته

تو که از تنهاییت لذت نمببری نمیتونی از حضور یه آدم دیگه تو زندگیت هم لذت ببری

پس چه بهتر که الان که تنهایی و زمانشو داری روی خودت و رشدت سرمایه گذاری کنی جای اینکه صبر کنی که حالا آیا کسی بیاد یا نیاد و نجاتت بده

قهرمانی در کار نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بابا چرا متوجه نیستید استاتر قطعا به شما متاهل ها حسادتی نمیکنه اون و امثال من ناراحت تنهایی خودمون ...

آخه بابا مگه چقد بزرگه نیاز جنسی؟ چرا کل زندگی یه آدم باید حول محور این بگرده؟ 

به شکل اگزجره و وسواس‌گونه ای نگاه می‌کنید بهش

و ازدواجو فقط همین میبینید انگار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه بابا مگه چقد بزرگه نیاز جنسی؟ چرا کل زندگی یه آدم باید حول محور این بگرده؟ به شکل اگزجره و وسواس ...

کی گفته زندگی رو نیاز جنسی دیده آخه ، کسی که تا سی حاضر نشده به هر آلت جنسی متحرکی جواب مثبت بده و ازدواج نکرده یا وارد روابط پوچ دوستی بشه.

کی گفته زندگی رو نیاز جنسی دیده آخه ، کسی که تا سی حاضر نشده به هر آلت جنسی متحرکی جواب مثبت بده و ا ...

ولی حرفای شما فقط حول محور نیاز میگشت نه دنبال همدم بودن

کی گفته زندگی رو نیاز جنسی دیده آخه ، کسی که تا سی حاضر نشده به هر آلت جنسی متحرکی جواب مثبت بده و ا ...

آلت جنسی متحرک😂😂

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اذانه میرم نماز بخونم فعلا که دنیا به کام ما زهره ماره

وای استارتر تو اهل دلی😂😂😂

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

آخه بابا مگه چقد بزرگه نیاز جنسی؟ چرا کل زندگی یه آدم باید حول محور این بگرده؟ به شکل اگزجره و وسواس ...

رضایت جنسی تو زندگی زناشویی خیلی مهمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
رضایت جنسی تو زندگی زناشویی خیلی مهمه

بحثم اون نیست

میگم مگه نیاز جنسی چقدر بزرگه که اینهمه مرصیه سرایی میکنید براش که آی ما نداریم و آی شما دارید

ایشالله بهترینش قسمتت بشه.بچه شیرمیدم برات دعا کردم گلم😘

واقعا من نمیدونم یه دعای کوتاه و شیرین چی از آدما کم میکنه که تمسخر و توهین و قضاوت آدمای دیگه همون چیز رو بشون اضافه میکنه . کاش همه مثه شما همین قدر درک و شعور داشتن