2777
2789
عزیزم الان وقتش نیست الان هرکار کنی میگن از حسادته دوما پدر و مادرت آمدن به احترام شما با غرور و افت ...

اره خودم که کلا دیگه رفت آمد نمیکنم باهاشون حتی مهمونی هاشون باید ادب بشن مثل بقیه عروس هاشون که شرکت نمیکنن هیچ عروسی هاشون حداقل حرص نمیخوام شاید از من خوشش نمیاد

جیگر میخواد این حرف نمخوام اختلاف درست کنم

نه نمیخواد داد و قال کنی فقط کافیه یک بار حرف دلت بزنی اگر شعور داشته باشه آدم رفتار میکنه مگر دیگ چقدر بیشعور باش ک ادامه بده رفتارش را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خودم که کلا دیگه رفت آمد نمیکنم باهاشون حتی مهمونی هاشون باید ادب بشن مثل بقیه عروس هاشون که شرک ...

فقط تورخدا بگن چیکار کنم دارم سکته میکنم خیلی زحمت کشیدم جواب زحمت منو دادن اینجوری

درجه دوپسردایی پسرخاله پسر عمه پسر عمودختر دایی دختر خاله دختر عمه دختر عمواونا میشن درجه بعدی

درسته ولی بنظرم زشته

یعنی وصلت کردید 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

الان پدرو مادر شما عروسی که فردا هست دعوت هستن یا نه؟

اره دعوت کردن وارد لیست کردن ولی مادرشوهر برای این عروسی یکم خودشو گرفته منو خاتواده مو آدم حساب نمیکنه؟ خیلی باهام بدرفتاری میکنه

عزیزم من متوجه نشدم 

یعنی مادر شوهرت 

خانواده ات رو برای حنابندون و عروسی دعوت نکردن ؟

اگ دعوت نکردن شما هم نرو 

جون واقعا بی احترامیه به شما و خانواده ات 

تازه وقتی خانواده ات اومدن و. حتی یه تعارف هم نزدن 

ولی اگ خانواده ات رو برای حنابندون دعوت نکردن و فقط برای عروسی دعوت کردن 

جایی ناراحتی نداره 

فردا برید و خوش بکذرونید و اصلا هیچی رو به دل نگیرید 

اره خودم که کلا دیگه رفت آمد نمیکنم باهاشون حتی مهمونی هاشون باید ادب بشن مثل بقیه عروس هاشون که شرک ...

عزیزم فعلا دوران عروس جدیدس و تا یه مدتی راجبش حرف میزنن 

شما هم با خانواده خودت باش 

الان پدر مادرت آمدن از فرصت استفاده کن 

با اونا برو بیرون 

بهترین جاهای شهر باهم برید 

بهترین رستوران ها 

اصلا مادرشوهرت و جاریت نادیده بگیر 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
عزیزم من متوجه نشدم یعنی مادر شوهرت خانواده ات رو برای حنابندون و عروسی دعوت نکردن ؟اگ دعوت نکردن شم ...

اره عروسی که دعوت ولی مادرشوهرم نمخواست دعوت کنه داداش زنش افسرده شده چون مادرش مرده گفتم عروسی داداش شوهرمه دعوت هستین چون همه دعوت میکنن فک تمیزکردن این زنه میخواد دعوت نکنه  بعد به شوهرم گفتم گفت نه دعوتن عروسی اینم کارت 

عزیزم فعلا دوران عروس جدیدس و تا یه مدتی راجبش حرف میزنن شما هم با خانواده خودت باش الان پدر مادرت آ ...

نه دلم میخواد دلیلشو بدونم الان ی چیزی های به مامانم گفتم اونم گفت فردا با مادر شوهرت تیکه میندازه یا کلا میبرمت با خودم