2777
2789

نمیدونم چرا چه مشکلی هست از وقتی عروس جدید امده با وجود اینکه هیچ کاری براشون نکرده جهاز نیاورده یعنی خود ش با لباس هاش امده تو خونه  برادرشوهرم ولی من همه کاری کردم  امروز خانواده من از راه دور امدن حنابندان گرفته بودن بعد ی تعریف نزد مادرشوهرم من داشتم حرف میزدم ی هو دید منو گفتم پشت گوشی مامانمه گوشی رو نگرفت  تعارف بزنه مگه من چیکارشون کردم این چه رفتاری پدرشوهرم گوشی گرفت گفت حتما بیاد مادرشوهرم میزد بهش میگفت تعارف نکن با اینا چه رفتاری بکنم دارم دیونه میشمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهمیت نده

آخه تقصیر خودم بود نباید مامان بابام به شوهرم می گفتم دعوت کنه عروسی برادر شوهرم چون اصلا تو لیست وارد نکرد حالا این بندگان خدا امدن شهرستان اینا ی تعارف نزدن بهشون مخوام تلافی کنم نمیدونم چه طوری 

ببین من چهار پنج ساله ازدواج کردم اوایل ازشون توقع داشتم توقع کارایی که باید برام میکردن احترامایی که باید میذاشتن و نذاشتن و .... ولی الان ذره ای ازشون توقع ندارم خودمم کاری براشون نمیکنم نه کاری میکنم نه توقع دارم بنظرم توهم همین کارو کن نه کاری بکن براشون نه توقع داشته باشه اصلا واست مهم نباشن بعدش به یه ارامش خاصی میرسی 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟