2777
2789
عنوان

امروز چند تا پسر جوون پشت سرم تو صف حرفای عجیب میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 72 پست
آزمایش dna

قدیم رو در نظر بگیر 

جواب سوال باید از اون موقع رو جوابگو باشه(۱۴۰۰سال قبل)تا الان(ک همون ابعاد احساسی و... رو شامل میشه)

یکم دقیق فک کنین😅😂فک کنم الان همه بیان دی ان ای رو کامنت کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باید همچی رو خدا اپدیت کنه 🤣🤣 بخدا جدی میگم

خب هست فقط الان دقیق یادم نمیاد میترسم اشتباه بگم پاره پوره بشم🤣🤣🤣عین همین ک گفتم و همش دارن جواب میدن دی ان ای 

ولی کسی فک نمیکنه من از ۱۴۰۰سال قبل میگم 

خب هست فقط الان دقیق یادم نمیاد میترسم اشتباه بگم پاره پوره بشم🤣🤣🤣عین همین ک گفتم و همش دارن جواب ...

خب خدا از همچی خبر داره دیگه میدونست روزی این دی ان ای هم میاد انسان پیشرفت میکنه

قدیم رو در نظر بگیر جواب سوال باید از اون موقع رو جوابگو باشه(۱۴۰۰سال قبل)تا الان(ک همون ابعاد احساس ...

چرا 

مگه دین با زمانه جلو نمیره

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب هست فقط الان دقیق یادم نمیاد میترسم اشتباه بگم پاره پوره بشم🤣🤣🤣عین همین ک گفتم و همش دارن جواب ...

🤣🤣🤣

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب خدا از همچی خبر داره دیگه میدونست روزی این دی ان ای هم میاد انسان پیشرفت میکنه

خب میگم جواب داده شده هم برای اون زمان و هم الان فقط من دقیقش رو یادم نیست و میگم اگه بگم ممکنه اشتباه باشه و تو ذهن شما بد جا بیوفته 

توضیح دادم عزیزم 

چرا مگه دین با زمانه جلو نمیره

وا دخترا من ک گفتم 

میگم جوابش هست برید بگردید درستش رو بخونین 

اگه من الان بیام توضیح بدم کافیه ی کوچیکش رو اشتباه بگم باتوجه ب اینکه هر دوی شما متوجه حرفام نشدین ممکنه باعث ی راه اشتباه بشه 

وگرنه کاملا توضیحش هست ک کل مطلب رو دربر میگیره

دی ان ای هر انسان فرق میکنه عزیزم 😶

مگه کسی گفت مثل همه؟🚶‍♀️

بعد من بیام اونو بگم و برم بحث آناتومی و هورمون و اعصاب جنس زن و.... حالا ببین چ شود 

خودت برو بگرد بخون 

جوابش خیلی قشنگه 

موفق باشی

مگه کسی گفت مثل همه؟🚶‍♀️بعد من بیام اونو بگم و برم بحث آناتومی و هورمون و اعصاب جنس زن و.... حالا ب ...

بله یکی نوشته اگر بچه از برادرشوهر طرف باشه از کجا مشخص بشه با دی ان ای نمیشه گقتم دی ان ای هرکسی فرق داره