2777
2789
عنوان

امروز چند تا پسر جوون پشت سرم تو صف حرفای عجیب میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 72 پست

اسلام خیلی چیزای دیگه ام‌ گفته چرا به اونها عمل نمیکنن آقایون😒.بله گفته میتونن بگیرن ولی به شرطی که از نظر مالی و جانی و عاطفی بتونن بین همشون مساوات رو رعایت کنن.که با اوضاع الان حتی یدونه اش هم براشون زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسلام خیلی چیزای دیگه ام‌ گفته چرا به اونها عمل نمیکنن آقایون😒.بله گفته میتونن بگیرن ولی به شرطی که ...

خودشونم نمیتونن جمع کنن…فقط چرت و پرت میگن ک اگه ازدواج کردن با کسی دوستم شدن بگن اسلام گفته

همه تمام پیامرا و امام چنتا زن داشتن دروغ که نگفتن راجب اسلام

بزن در رو میقولی؟ همه پیامبرا و اماما رد کاری ندارم کلی حداقل پیامبر زمانیکه با حضرت خدیجه بود زن دیگری نداشت حضرت علی هم تا زمانی که حضرت زهرا زنده بود زن دیگه ای نداشت بعد از اونا هم برای هوس زن نمیگرفتن یکم تحقیق کنید بعد هر اراجیفی که از بیسوادی میخواید بلغور کنبد

اسلام این اجازه رو داده ولی در صورت اجازه دادن زن به مرد. تو عقد نامه هم اگه نگا کنید نوشته اگه مرد بدون داشتن رضایت زن،زن دیگه ای بگیره زن میتونه طلاق بگیره. بذار اونا دلشون خوش باشه 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
بکو حالا اسلام بگه شما دو تا کارو هم زمان نمیتونین انحام بدین چهار تا زنو با هم میتونین خدا هم میدون ...

من تک بعدی نیستم

در حین درس خوندن میتونم تلوزیون ببینم،اهنگ گوش کنم، با گوشی ور برم

بزن در رو میقولی؟ همه پیامبرا و اماما رد کاری ندارم کلی حداقل پیامبر زمانیکه با حضرت خدیجه بود زن دی ...

حضرت علی ۱ سال الی ۲ سال بعد از مرگ حضرت فاطمه با ام البنین رفت ازدواج کرد و بعد از ام البنین هم رفت ۳ تا زن دیگه گرفت من اسمای زنای حضرت علی رو دقیق یادم نیست ولی مطمئنم ۱۰۰ درصد که بعد از مرگ حضرت فاطمه ۴ تا زن دیگه گرفته که همشون هم زنده بودن ینی همزمان ۴ تا زن داشته اگه خواستی بگو اسم دقیق زن های حضرت علی با بچه هاش رو بهت میگم حضرت محمد هم یادم رفت ولی حدودا ۱۱ تا زن داشته اونم میتونم با اثبات بیام برات دونه دونه نام ببرم اسم زنایی که داشته 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

حضرت علی ۱ سال الی ۲ سال بعد از مرگ حضرت فاطمه با ام البنین رفت ازدواج کرد و بعد از ام البنین هم رفت ...

پسر خوب بیخیال بحث شو...

تو هیچ وقت نمیتونی خانمارو قانع کنی....

این بحثاهم اینجا ممکنه به ضررت بشه...

پس بیخیال شو...

گرچه من چند زنه رو نمیپسندم ولی حرفت راجب وقایعی که افتاده درسته ولی اینجا این بحثا ممنوعه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی