من کنار برادرم بودم… داشتیم میرفتیم کنسرت تو صف چک کردن بلیتها بودیم… چند تا پسر جوون. مثلا ۲۶-۲۷ ساله داشتن بهم میگفتن آره اسلامم گفته مردا میتونن ۴ تا زن بگیرن. بعد اون یکی هاشونم تایید میکردن که آره اگه پول داشته باشی میتونی ازین حرفا.. بعد داداش منم انگار خوشش اومده بود میخندید… حس میکنم همشون عوضین
اسلام خیلی چیزای دیگه ام گفته چرا به اونها عمل نمیکنن آقایون😒.بله گفته میتونن بگیرن ولی به شرطی که از نظر مالی و جانی و عاطفی بتونن بین همشون مساوات رو رعایت کنن.که با اوضاع الان حتی یدونه اش هم براشون زیاده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همه تمام پیامرا و امام چنتا زن داشتن دروغ که نگفتن راجب اسلام
بزن در رو میقولی؟ همه پیامبرا و اماما رد کاری ندارم کلی حداقل پیامبر زمانیکه با حضرت خدیجه بود زن دیگری نداشت حضرت علی هم تا زمانی که حضرت زهرا زنده بود زن دیگه ای نداشت بعد از اونا هم برای هوس زن نمیگرفتن یکم تحقیق کنید بعد هر اراجیفی که از بیسوادی میخواید بلغور کنبد
اسلام این اجازه رو داده ولی در صورت اجازه دادن زن به مرد. تو عقد نامه هم اگه نگا کنید نوشته اگه مرد بدون داشتن رضایت زن،زن دیگه ای بگیره زن میتونه طلاق بگیره. بذار اونا دلشون خوش باشه
خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
بزن در رو میقولی؟ همه پیامبرا و اماما رد کاری ندارم کلی حداقل پیامبر زمانیکه با حضرت خدیجه بود زن دی ...
حضرت علی ۱ سال الی ۲ سال بعد از مرگ حضرت فاطمه با ام البنین رفت ازدواج کرد و بعد از ام البنین هم رفت ۳ تا زن دیگه گرفت من اسمای زنای حضرت علی رو دقیق یادم نیست ولی مطمئنم ۱۰۰ درصد که بعد از مرگ حضرت فاطمه ۴ تا زن دیگه گرفته که همشون هم زنده بودن ینی همزمان ۴ تا زن داشته اگه خواستی بگو اسم دقیق زن های حضرت علی با بچه هاش رو بهت میگم حضرت محمد هم یادم رفت ولی حدودا ۱۱ تا زن داشته اونم میتونم با اثبات بیام برات دونه دونه نام ببرم اسم زنایی که داشته