2777
2789
عنوان

چشم زخم روی بلاگر ها🤧😄

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 37 پست
دقیقااا منم همش میگم پس چرا جورجینا چشم نمیخوره😂والا نگاه کل دنیا به این و رونالدوعه

جررررر 

کامنت منو بخون بالاتر

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای جذب فالور هست داستان هاشون

اون دختره هست آمریکائه اسمشش یادم رفت نیکا بود یا چی؟؟ میشناسی؟ اون واقعا زندگیش آرزوی ۹۹ درصد دختراست

اونا انرژی شون بالاس چشم زخم فقط،به ضعیفا میخوره

انرژی بالا مکه به همین راحتی هاست ؟

انرژی بالا یعنی شکر گزاری یعنی عدم خشم یعنی مثبت نگری یعنی شخصیت آروم یعنی ادب یعنی آرامش ذهن و خیلی چیزهای دیگه 

بلاگر ها همه یا بی ادب هستن ؛ یا عقده ای ؛ یا خشمگین و بی حوصله ؛ یا اهل حسادت و چشم و هم چشمی و دروغ 

اینا کحاش انرژی بالاست

اون دختره هست آمریکائه اسمشش یادم رفت نیکا بود یا چی؟؟ میشناسی؟ اون واقعا زندگیش آرزوی ۹۹ درصد دخترا ...

نیکا فلاحی ؟

اتفاقا از نوع زندگیش واقعا حس بدی میگیرم 

نمیدونم چرا اینقدر دختر های جوان میپسندنش

نیکا فلاحی ؟اتفاقا از نوع زندگیش واقعا حس بدی میگیرم نمیدونم چرا اینقدر دختر های جوان میپسندنش

فامیلیش رو نمیدونم 

مگه نوع زندگیش چشه؟ من خودم خوشم نمیاد ازش 

اما واقعا زندگی خوبی داره ظاهرا 

از نظر ظاهری هم قد و هیکل قیافه و پوست و ...اوکی هست

هااا اوننه اون چشم زخم حساب نمیاد بنظرم اتفاقه فقط

خب مگه اتفاق میفته روش مینویسه واسه چی بوده؟

شاید واقعا چشم زخم بوده🤔

فامیلیش رو نمیدونم مگه نوع زندگیش چشه؟ من خودم خوشم نمیاد ازش اما واقعا زندگی خوبی داره ظاهرا از نظر ...

چون تمام این چیزایی که به دست آورده با بدن نمایی هست . کلیپ های بی محتوا چالش های مزخرف صرف جذب فالور 

اکثر فالور ها هم آقا هستن بخاطر همین پوست و هیکلی که میگی .

من اینقدر بلاگر میشناسم خودشون بسیار زیبا هستن و بهتر از نیکا اما پیحشون آموزشی هست ؛ بسیار متمدن و مودب و نحیب