پولدار نباشه اما اهل کارو تلاش باشه بازم باهاش ازدواج میکنید؟ خونه نداشته باشه. خانواده تقریبا سطح پایین اما خیلی دوسش داشته باشید. لطفاً حرفای فرمالیته نزنید که اگر عاشق باشی دووم میاری با شرایطش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار و تلاش رو زمین لم یزرع هرچقدر شدید باشه فایده نداره
ولی در رابطه با خانواده... کنار نمیام
فردی که خودش یا خانوادش از نظر سطح از من پایین تر باشن رو نمیپذیرم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکتهای پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگیات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوریها، دروغها،تنهاییها و آلودگیهای این شهر لحظاتی مانند کودکیات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شدهای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.
نهفقر عشق و نابود میکتهبعدشم عشق توهمه دوروز که تو شرایط وخیم بودی عشق و عاشقی یادت میره
من از همینش میترسم واقعا. بهترین روزای جوونیم به سگ دو زدن بگذره که بتونه یک خونه نقلی بخره. با پدرمادر بی مسولیتش که تو جهیزیه هم حاضر نیستن کمکش کنن. میترسم اگر باهم ازدواج کنیم پشیمون بشم تو شرایط سختی ام.
اخه طرف من اون مدلی نیس فقط کم توجهی میکنه بهم شک دارم شک ب اینکه نتونه نیاز عاطفیمو برآورده کنه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/