2777
2789
عنوان

من دوست ندارم میرم مهمونی کارکنم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 48 پست
والا همسر من انننننقذر کمک‌ه نیاز ندارم بقیه کمک کنن بعضی زنا حقیر میکنن خودشونو از مهمون کمک میگیرن ...

من معمولا خونه مهمونی نمیگیرم 

جدا از ریخت و پاش و بهم ریختن نظم زندگی و یه سری مسائل دیگه ، ترجیح میدم روابطم رسمی باشه و مهمونی تو یه تایم‌ مشخص باشه . اما اگر خونه دعوت کنم ، کمکی داریم . خودمون هم‌ پذیرایی میکنیم

البته من کلا مهمونی دوست ندارم و از هر ده تا دعوت هفت تاشو بهونه میارم که نریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خوب الان در نظر میگیریم مهمونی ۳۰نفرس چطور ظرفای کثیف شام بمونه بعد ظرفای میوه وبعد ظرفای چایی اصلا ...

من مهمونی ته ته تهش 18نفرست اولشو گفتم حالا ...

بعد من قبل اومدن مهمونا یه بخشی از آشپز خونه ظرف پذیرایی و فنجون و...رو میزارم مهمون شاملو خورد پذیرایی میشه و میره اونجوری نیست که وقتی نشسته من میوه ببرم ظرفا کار جمع کنم بعد چلیی بیارم دوباره جمع کنم ما این مدلی نیستیم مهمون میل میکنه میوه چاییشو بعد میره و ما تازه ظرفای پذیرایی رو جمه میکنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون تجربه مهمونی کوچیک ندارم این رفتار برام فاجعه س تصور کن ۳۰ نفر آدم بشینن منتظر من باشن پذیرای ...

من شوهرم باشه یه مهمونی70نفره رو هم جمع میکنیم😅خیلی ماشالله زرنگه انگار بیست سال زن خونه بوده 😅😅😅😅

وای من اگه مهمون بیان ظرف ها رو نشورم پشت سرم میگن شلخته س و آه و پیف میکنن با اکراه تو خونه م میان ...

اره بعضیا اینجورین مثل خانواده ی شوهرمن 

ابن رفتار اسی فقط بدرد مهمونی ده نفره میخوره 

من خودم مهمونام بیشتر ۳۰تاس اصلا همچین چیزی قابل اجرا نیست