2777
2789
عنوان

من دوست ندارم میرم مهمونی کارکنم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 48 پست
کسی که شرایطش رو نداره مهمونی نگیره دعوت نکنهیا دو تا دو تا دعوت کنهضمن اینکه پذیرایی و مهمونداری وظ ...

والا همسر من انننننقذر کمک‌ه نیاز ندارم بقیه کمک کنن بعضی زنا حقیر میکنن خودشونو از مهمون کمک میگیرن ولی شوهره از جاش تکون نخوره من شوهرم و ول کمی ظرفا رم میشوره ولی من چای بریزم اون پخش میکنه میوه پخش میکنه و...اگه مرد اینکارو بکنه مهمون بدبخت مجبور نمیشه کار کنه

امشب خونه مادرشوهرم بودیم 

در حد ظرف شستن کمک دادیم 

بعدش هی کار کرد هی کار کرد 

منم خسته بودم نتونستم بیشتر کمکش بدم 

فک کنم اجدادش اومد جلو چشمش 

البته مهمونی های ما بالای سی نفره س

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حرفم شامل ظرف شستن هم میشد، بشقاب بردن اوردن مثال بود

من شکر خدا همسرم آنقدر کمکه که تاحالا نیاز نشده از مهمون کمک بگیرم هم به من سخت نمیگزره هم مهمونم لذت میبره از مهمونیش  

خداروشکر تاالانم مهمونیم باهمین روش به همه خوش گذشت

بله وظیفه هردوعه ولی چه ربطی داره چون دوست داشتن دعوتت کنن و کنارشون باشی یعنی فقط باید مصرف کننده ب ...

وقتی بیان خونم اجازه نمیدم که یه قاشق تکون بدن و هیچ کمکی کنن ، پس وقتی میرم خونشون دقیقا هیچ کاری نمیکنم 

اگر‌ از این مدل معاشرت خوششون نمیاد ، قابل احترامه . میتونیم کلا رفت و آمد نکنیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم دوست ندارم راستش جایی میرم اصلا دوست ندارم وارد آشپزخونه شون بشم احساس میکنم یه مقدار حریم شخصیه...فقط در حد جمع کردن سفره..چون سخته واقعا میزبان اگه بنا باشه همه سفره رو خودش جمع کنه کمر براش نمیمونه..مهمونم داشته باشم فقط در حدیکه سفره جمع بشه از وسط کمک کنن خدا خیرشون بده اصن خودمم اینقدر بعد از جمع کردن سفره خستم نمیتونم کار کنم اونوقت اگه مهمون بیاد بخواد کار کنه نمیشه من بشینم مجبورم خودمم برم کار کنم تو آشپزخونه..سختمه..معمولا آشپزخونه ترکیده رو به حال خودش رها میکنم تا بعد از رفتن مهمونا..بجای اینکه با لباس مهمونی و حجاب جمع کنم از رو راحتی و با لباس راحتی و بدون حجاب جمع میکنم آشپزخونه رو

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
والا همسر من انننننقذر کمک‌ه نیاز ندارم بقیه کمک کنن بعضی زنا حقیر میکنن خودشونو از مهمون کمک میگیرن ...

زنا اینجوری حقیر نمیشن 

شوهر منم کل پذیرایی با اونه که وظیفه شه 

باز منم کلی کار میکنم 

وقتی بیان خونم اجازه نمیدم که یه قاشق تکون بدن و هیچ کمکی کنن ، پس وقتی میرم خونشون دقیقا هیچ کاری ن ...

خب دیگه اینم شیوه شخص شماست، ارتباط هم توافقه

میتونید توافق کنید با افراد اطرافتون این شکلی ارتباط داشته باشید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم دوست ندارم راستش جایی میرم اصلا دوست ندارم وارد آشپزخونه شون بشم احساس میکنم یه مقدار حریم شخصیه ...

اره اصلا مهمون که هست زشته آدم تو آشپزخونه باشه 

حالا دو ساعت ظرف بمونه قراره چی بشه مگه

زنا اینجوری حقیر نمیشن شوهر منم کل پذیرایی با اونه که وظیفه شه باز منم کلی کار میکنم

منظرم اینکه به شوهره میگن نه تو مردی بشین خودشون و مهمونی میکشن با کار ..اون خونه ماله مردم هست و وظیفه کمک کنه

خوب الان در نظر میگیریم مهمونی ۳۰نفرس چطور ظرفای کثیف شام بمونه بعد ظرفای میوه وبعد ظرفای چایی اصلا اینا تو آشپز خونه جامیشن سه روز طول میکشه تا اینارو با شوهرت بشوری

چطور تو اینهمه بهم ریختگی میخوای پذیرایی کنی 

منظرم اینکه به شوهره میگن نه تو مردی بشین خودشون و مهمونی میکشن با کار ..اون خونه ماله مردم هست و وظ ...

من چون تجربه مهمونی کوچیک ندارم 

این رفتار برام فاجعه س 

تصور کن ۳۰ نفر آدم بشینن منتظر من باشن پذیرایی کنم و بشورم و بسابم🤣 تکون نخورن کمک ندنن

ولی در حد ده نفر هم باشن اصلا نیاز به کمک ندارم تا وقتی که شوهرم هس 

خوب الان در نظر میگیریم مهمونی ۳۰نفرس چطور ظرفای کثیف شام بمونه بعد ظرفای میوه وبعد ظرفای چایی اصلا ...

وای من اگه مهمون بیان ظرف ها رو نشورم 

پشت سرم میگن شلخته س و آه و پیف میکنن 

با اکراه تو خونه م میان اگه اینجوری کنم