2777
2789

سلام کامنت ها رو نخوندم نمی‌دونم اینایی که میپرسم رو گفتید با نه

اما اگر این کارها رو انجام دادید علتش اینا هست 

برنامه کودک و انیمشین و فیلم دیدن

دیدن برنامه های زبان خارجی 

بازی با گوشی یا کلا استفاده از گوشی 

کتاب و قصه نخوندن برای بچه 

اینا اگر زیر ۲, ۳ سال انجام بشه تاخیر رشد کلامی میاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اره اخلاق بد من اینه برا هرچی حرص میخورم

عزیزم کرج زیاد دور نیست از شهریار منم از رباط کریم میرم هر دفعه کلی هزینه رفتو آمد میشه ولی ارزشش رو داره دکتر حمید مرادی خیلی دکتر ماهریه

پسر من از ۴ ماهگی کلمه گفت تا بیاد ۱ سالش بشه کلی کلمه گفت و الانم کلمه بلده اما جمله بندیش خیلی کلم ...

اگر از چهارماهگی کلمه رو گفته پس ماشالا بهش 

چون شروع صحبت کردن قبل از یک سال ماشالا از هوش خوب بچه ست

و برای این سن فعلا طبیعی هست 

و احتمال داره یه خاطر هوشش می خواد تلاش کنه بیشتر از سنش بره جلو اما هنوز یک سری رشدهای سن بالاترش براش اتفاق نیفتاده باعث میشه تو حرف زدن شکست بخوره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
سلام کامنت ها رو نخوندم نمی‌دونم اینایی که میپرسم رو گفتید با نهاما اگر این کارها رو انجام دادید علت ...

همه رو انجام داده اخه میگن گوشی و تلویزین حذف حوصلش سر میره ک باز روشنه چهار تا کلمه میسنوه خاموش باشه ک کمتر صحبت میکنیم تو خونه 

مرسی عزیزم اره اخلاق بد من اینه برا هرچی حرص میخورم

نخور ، انقدر رشد و تکامل بچه با بجه فرق میکنه که به خاطر هر کدومش بخوای حرص بخوری موهات همه سفید میشن ، من سر غذا خوردنش پیر شدم ولی الان میبینم خیلی از بچه ها اینطورین حواسم به غذاش هست ولی بیخیال تر شدم

اخه ما باردار بودیم واکسنو زدیم🙃میگن تاثیر داره

نه عزیزم 

نگران این موضوع اصلا نباش 

وگرنه به امید خدا تا دانشگاه و بعد ازدواج که بخواد بره سر زندگی خودش 

شما همه چی رو به واکسن ربط میدی 

دوستم باردار بود کرونا گرفت خیلی حالش بد شد 

بعداً میترسید واکسن بزنه 

همش می‌گفت تاثیری سر بچه نداشته باشه 

اما چون تجربه سختی کرونا رو داشت ناچار شد بزنه 

هزااااار ماشاالله 

بچه ش رو باید ببینید 

عزیزم خدا حفظ کنه گل پسرتو، چیز عجیبی نیست طبیعیه الان دو کلمه ای میگه خیلی خوبه کم کم جملاتش با مفه ...

من بارها به شوهرم گفتم پیگیری کنیم شوهرم میگه پسرمون باهوشه هیچ مشکلی نداره 

اما منم خدا شاهده به خاطر حرفا مادرش و خواهرش نگرانم 

همین انشب خدا میدونه به قدری ناراحت شدم از حرفاش 

برگشته به پسرم میگه پیرشدی دیگه چرا اینجوری حرف میزنی 

برگشته به خواهر شوهرم میگه هیچی بلد نیست 

به خدا بچه م کلی صدای حیوانات بلده کلی کلمه از ۸ ماهگی دست و پا و چشم و گوشو ... بلد بود حالا میگه بلد نیست 

همیشه حرف زدنشو مسخره میکنه آخه پسرم خیلی جمله نامفهوم میگه مثلا میبینه داریم حرف میرنیم میخواد مثل ما حرف بزنه کلی حرف میزنه اما نامفهوم مادرشوهرمم مسخره ش میکنه

خیلی نگرانم تجربه هم ندارم نمیدونم پیگیری کنم؟ اصرار کنم به شوهرم ... 

پسر من از ۴ ماهگی کلمه گفت تا بیاد ۱ سالش بشه کلی کلمه گفت و الانم کلمه بلده اما جمله بندیش خیلی کلم ...

و یک چیزی فقط ممکنه چندسال دیگه با هم سن و سال هاش زیاد نجوشه یا خودش رو کنار بکشه 

اگر این اتفاق هم افتاد طبیعی هست چون ماشالا پسر شما از هم سن و سال های خودش به احتمال زیاد جلوتر هست 

اما این که بعدا بتونه با بزرگ تر از خودش دوست بشه یا خیر صلاح شما و باباش هست که ببینید چی بیشتر به صلاحش هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
من بارها به شوهرم گفتم پیگیری کنیم شوهرم میگه پسرمون باهوشه هیچ مشکلی نداره اما منم خدا شاهده به خاط ...

دختر منم همینه به جای استرس ببردژش گفتار درمانی به شیرینیه جملات نامفهومش هم بخندین حرف بقیه هم براتون کشک باشه به درک بزار بگن

اره میبرم

دختر خوب صبر کن تا ۳ سالگی ، فقط تا میتونی مهمونی شلوغ ببرش دختر من هر هفته جمعه یا خونه مادرم یا مادر همسرم میبرم ، شلوغ پلوغه هر سری که بر میگردیم هم کلمات بیشتری میگه هم جمله رو شروع کرد ، قشنگ پیشرفتشو تو این چند هفته به چشم دیدم 

کتاب میارم میگم گاو کدومه نشون میده میگم چی میگه میگه ما ولی مشکلم اینه ک اصلا فعل استفاده نمیکنه اص ...

حداقل باید ۵۰ کلمه را بدونه تا دوکلمه ای شروع کنه.سعی کنید اول روی درک بچه کار کنید اول آشنایی با محیط، اعضای بدن... تعداد کلمات و درکش که بالا رفت خودبخود شروع به گفتن جمله میکنه.بازی های حسی زیاد انجام بدید 

اگر از چهارماهگی کلمه رو گفته پس ماشالا بهش چون شروع صحبت کردن قبل از یک سال ماشالا از هوش خوب بچه س ...

آره به خدا 

پسرم سه ماهش بود گفت آب

و از ۴ ماهگی مامان بابا عمه عمو گفت و تا ۱ سالگی کلی کلمه بلد بود الانم خیلی کلمه بلده 

اما جمله بندیش نامفهومه 

دقیقا میخواد مثل ماها صحبت کنه 

یهو میبینی ۱۰ دقیقه حرف میزنه اما نامفهوم از کلمه هایی که بلده هم استفاده میکنه اما اکثر کلمه هاش نامفهومه و خیلی تلاشمیکنه مثل ما حرف بزنه 

مثلا گوشیو برمیداره انگار که با گوشی داره با کسی حرف میزنه اما نامفهوم 

من نگرانم یعنی نگران نباشم؟